Стадионите в Лвов и Одеса ще приемат следващите два мача на националния отбор на Украйнa, обявиха от Футболната асоциация на страната. Втората среща е контролата с България в края на годината.

Мачът от Световните квалификации за Катар 2022 между Украйна и Босна и Херцеговина ще се играе на 12-и октомври на стадион "Арена Лвов". Както е известно, селекционер на националния отбор на Босна и Херцеговина е Ивайло Петев.

Приятелската среща между националните отбори на Украйна и България ще се проведе на 11-и ноември и е насрочена за стадион "Черноморец" в Одеса. Изборът на Одеса е продиктуван от сериозната българска общност, която живее покрай този град, както и от завръщането на едноименния клуб Черноморец във Висшата лига на страната.

От Футболната асоциация на страната напомниха, че мачът между Украйна и Франция от световните квалификации остава на НСК "Олимпийски" в Киев.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.