Влезлият като резерва футболист на България Цветелин Чунчуков даде своя коментар след поражението на „лъвовете” от Чехия. Чунчуков предупреди, че загубата на „Летна” не трябва да се мисли дълго време, тъй като след само три дни ни очаква мач с Косово.

„Неприятно е, че загубихме днес, но няма време да съжаляваме. Трябва да се „вдигнем” и понеделник ни чака мач, в който трябва да излезем пределно мобилизирани”, започна Чунчуков пред БНТ. „Чувството е уникално да играеш за България, по-високо ниво. Щом си тук, трябва да се показваш всеки мач и да помагаш на отбора”, продължи офанзивният футболист.

„Всички искаме да играем футбол, да държим топката. Днес може и да не се получи на някои моменти, но се надявам оттук насетне да подобряваме”, продължи той. „Нямаме право да мислим за днес вече и се нагласяме за Косово, тъй като двубоят ще е тежък. Феновете ще дойдат на стадиона, като има победи. Надявам се сега да са на „Васил Левски”, тъй като имаме нужда от тяхната подкрепа”, завърши Цветелин Чунчуков.


Още:

Чехия шикозно ни върна в реалността, тежък дебют за Бала

Краси Балъков: Само от резултата не съм доволен срещу Чехия

https://gong.bg/bg-football/nacionalen-tim/nikolaj-mihajlov-imahme-svoite-shansove-545630Ники Михайлов: Имахме своите си шансове