ЦСКА гостува на Локомотив Пловдив в мач от 16-ия кръг на Първа лига. Двубоят е в неделя от 15:30 часа и ще се излъчва пряко по DIEMA SPORT и на онлайн платформата GONG PLAY. Също така можете да го проследите минута по минута на Gong.bg и да го слушате по Дарик радио.

Белчев отстрани играч заради лоша дисциплина

Акрапович: Очаквам добра игра срещу ЦСКА

“Червените” се нуждаят от задължителна победа срещу Локо Пд, ако искат да запазят шансовете си за титлата. “Армейците” допуснаха равенство 1:1 в миналия кръг срещу другия пловдивски тим в първенството Ботев Пловдив и сега изостават на четири точки от лидера Лудогорец, който е с актив от 39.

Локомотив падна тежко с 0:3 от Лудогорец в 16-ия кръг и също се очаква да даде всички от себе си, за да вземе поне точка от двубоя с ЦСКА.

Наставникът на локомотивци Бруно Акрапович няма да може да разчита на наказаните Мухамед Муса и Пламен Николов. Добрата новина е, че Пламен Крумов се завръща, след като изтърпя своята санкция.

Голмайсторът на “червените” Фернандо Каранга се завръща в игра, след като бе наказан за червения си картон в дербито с Лудогорец по-миналия кръг. Старши треньорът Стамен Белчев ще може да разчита на напълно възстановените Антон Недялков и Божидар Чорбаджийски. Заради контузия аут е и Станислав Манолев.

В късния мач от неделната програма на Първа лига Етър домакинства на Дунав Русе.