Футболистът на Ботев Даниел Златков заяви след поражението от Локо Пд с 0:2, че е „канарчетата“ са загубили след индивидуални грешки.

“Мачът бе загубен при нашите индивидуално грешки при головете им. Иначе не беше кой знае колко двуостър мач, с положения“, започна Златков.

„Отборът на Локомотив игра с повече самочувствие. Това е необяснимо. В нашия отбор има чужденци и няколко млади момчета, но мисля, че се видя, че Локо имаше повече самочувствие, а пък ние грешахме из целия терен непринудено“, добави Златков.

„Преди мача бях сигурен, че ще победим. Видяхме атмосферата, бе страхотна. При такава атмосфера и подкрепа за нас, не може да се каже, че сме излезли като аутсайдери“.

За ситуацията с Мартин Камбуров в края на срещата, бранителят каза: „Нервите взеха връх при тази ситуация. Не мога да коментирам, защото всичко е много прясно. Не можахме да се справим. Имах положение сам среща вратаря“.

„Не бих казал, че проблемът е в защита. Лошо е, че допускаме голове. Всички трябва да помагат. Всички трябва да помагат, една грешка дори в средата на терена се оказва фатална и ни вкарват гол“, завърши Златков.