@gmo И какво излезе от разследванията на Верея и Полиграфа бе гений???... или само вятър да правиш.... Разбирач!
И кое му е скандалното на изказването?!?. Добре, че Президентът наложи Вето, че току виж на човека са му образували досъдебно за разпространяване на "неистински новини". Та това нещо се твърди от светила на българската медицина. Нямаме нито оборудването, нито специалистите, нито медицинските сестри. Но в тази Държава не е много здравословно да говориш истината, защото управляващите са много тънкообидчиви. Не само тази система е срината и не работи. Цялата държава е на командно дишане. Радвам се, че има хора, които да посочат този проблем извън границата на нашата "територия", защото там "мисирките" имат по-голяма чувствителност към живота и потребностите на обикновенният човек. Говоря за обикновения, а не за г.н Домусчиев (да се свети името му), защото от неговата гледна точка, сигурно българските болници са най-добрите в света.
Г-н Опренов, не зная къде сте учили български език, но със сигурност, написаното от г-н Аниете е далеч от завещаните ни знаци от братята Кирил и Методий?!?
За да не остана с впечатлението за двоен аршин при публикуването и коментирането на факти и събития, свързани с отбори от родния шампионат, искам да ми обясните, как може Ботев да празнува 105 годишнина, след като акционерното дружество фалира през 2010 г.? Същият въпрос мога да задам и за Левски, който след съдебна регистрация през 1996 г., преди няколко години чества своя 100 годишен юбилей?!? Същото важи и за повечето отбори.
Защо за всички, това да е възможно, а само за един отбор да са в сила епитетите - припознавачи?!? Не е ли отборът публиката, която го подкрепя. Разбира се, че е безспорен факта на обявената несъстоятелност на ЦСКА. Но не ви ли се е случвало, когато си отиде някой ваш любим човек, да го намерите в жестовете, движенията, усмивката, думите на друг - напълно непознат за вас човек. И този друг човек да ви стане много мил... Просто заради асоциацията. Точно това се получава на практика. В този отбор намираш онази прилика, която те свързва с нещо загубено. Същият екип, същия стадион, същото име... Защо просто не го приемете?
И още нещо искам да попитам?!? Когато отнеха лиценза на ЦСКА за Европа през 2008 г., беше заради задължения от 2 млн.лв.?!? Всички твърдите, че този отбор е подкрепят институционално... Дали е така... Кой отбор, с по-големи задължения продължава безпрепятствено своето участие в родния шампионат... и участва в Европа? Мисля си, че е време да свалите сините си очила. След време ще ви е неудобно заради всичките тези приказки, защото ще се наложи и вие да откриете нещо загубено, в силуета на напълно непознат.... било то човек, предмет или отбор...

ЗА ЕДИН ПРИЯТЕЛ ПИТАМ???