Треньорът на Айнтрахт Франкфурт Дино Топмьолер говори на прескоференция преди двубоя на неговия тим срещу Левски в първи мач от от плейофната фаза на Лигата на конференциите. Специалистът подходи с уважение към българския тим и отчете като ключово феновете, които ще напълнят стадиона, както и бразилците в състава на Николай Костов. От думите на мениджъра стана ясно, че Коло Муани е на линия за двубоя срещу Левски.

"За съжаление нямахме много време да се подготвим. Липсваше ни някои и друга тренировка. Искаме да запазим този ритъм, както е във Висшата лига например. Има двама бразилци в Левски, които са много добри и трябва да имаме респект, и при всички случаи ще се опитаме да сме стабилни с 4-3-3. Няма да бъде лесен мач за нас", започна той.

"Знаем, че Левски отложи два мача. Знак е, че всичко ще дадат от себе си, за да спечелят двубоя. Знаем, че всички билети са разпродадени, като стадионът ще бъде пълен. Това показва, че мачът ще е много важен за нях", продължи Топмьолер.

"Да, Хасебе е болен и е аут за предстоящия мач. Тута е алтернатива, ще видим дали ще го използваме. Искаме да участваме в евротурнирите. Целта ни е да влезем в груповата фаза.  Ние искахме да тренираме в Германия, за да сме концентрирани и да се подготвим, без да бъдем наблюдавани. За нас е важно да определим и тактиката за нашия мач", добави треньорът на Айнтрахт.

"Говорихме с някои играчи от нападението. Всички са много добри и в неделя, когато играхме срещу Дармщат беше много уморително и горещо, на място ще решим какъв избор да направим. Ние искаме да постигнем оптимални резултати, трябва да преценим по какъв начин да подходим към двубоя. Якич помогна много в последния мач и се радваме, че ще бъде с нас. Надяваме се и Робин да ни подкрепи по същия начин.", коментира специалистът.

"Коло Муани е тук, много добре се справя, участва и тази сутрин в тренировката. Ще е с нас в утрешния мач", завърши Дино Топмьолер.