"Да се надяваме, че няма да ни е последният мач в Европа, все пак това е футбол, всичко е възможно", обяви вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов преди реванша с Валенсия. Тази сутрин шампионите заминаха за Испания, където утре ще излязат на "Местая" срещу Валенсия.

"Да се надяваме, че няма да ни е последният мач в Европа, все пак това е футбол, всичко е възможно. Знаем, че е почти мисията невъзможна, но все пак ние не отиваме на екскурзия, а да покажем, че можем да победим Валенсия. Ако не успеем да ги отстраним, поне да вземем победа, което си е да защитим честта на клуба и нашата си чест и ако можем да вдигнем още малко коефициента, както на България, така и на Лудогорец. Да се надяваме, че този път късметът ще бъде на наша страна, да ни тръгне на нас с ранен гол, пък ще видим какво ще стане", коментира Стоянов на Летище София.

Капитанът на "орлите" Светослав Дяков също изрази амбиции за победа срещу престижния съперник.

"Вярваме, че можем да отидем и да окажем един добър футбол, надявам се на победа. Вече ако късметът е с нас и мачът тръгне добре, нищо не се знае. Аз съм добре физически, всички мои съотборници ще са на линия за мача с Валенсия, тъй като в такъв мач всеки иска да играе. Сигурен съм, че ще излезем с най-доброто, с което разполагаме и с много голяма амбиция да се докажем", сподели халфът. /БГНЕС