Отборът на Лудогорец замина тази сутрин за Испания. Българският шампион отлетя за Валенсия с чартърен полет от Летище София. Пред медиите преди отпътуването застанаха старши треньорът Стойчо Стоев и полузащитникът Михаил Александров. И двамата са уверени, че целта пред тима е да се представи достойно в реванша от Лига Европа.

В сряда Лудогорец ще проведе официалната си тренировка на стадион "Местая" във Валенсия в 19,00 ч. Половин час по-рано Стойчо Стоев и Христо Златински ще участват в традиционната пресконференция преди мач в Лига Европа.

Лудогорец се прибира в България в петък (21 март). Чартърът на тима излита от летището във Валенсия в 12,30 ч. българско време и ще кацне във Варна около 16,30 ч. От морската ни столица Лудогорец пътува директно за Разград, където започва подготовка за неделното домакинство на Литекс, предава официалният сайт на Лудогорец.

ПФК "Лудогорец" напомня, че цените на билетите за мача с Валенсия са 10 и 12 евро. Испанският клуб вече изпрати 1000 билета в България, които са почти изчерпани. В понеделник Валенсия предостави нови 1000 билета, които ще бъдат разпространени сред българи, живеещи и работещи в Испания. От Разград за Валенсия организирано тръгват 200 привърженици.

На "Местая" българският шампион се очаква да бъде подкрепян от близо 2300 фенове, каквато е квотата за гостуващата агитка. На телефон +359887200807 привържениците могат да получат информация и съвет как и откъде могат да закупят входни талони на "Местая".