Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев сподели преди заминаването на тима за Испания, за предстоящия реванш от Лига Европа с Валенсия, че единствената мисъл на тима е победа и да се представи добре.

„Тръгваме с нагласата да се представим добре и ако можем, да победим. Имаме си проблеми с контузиите, ще видя утре в какво състояние са някои състезатели, за да разбера дали ще мога да ги използвам“, сподели наставникът на Лудогорец.

„Да, беше неприятна загуба в първия мач, но мисля, че като игра, като позитивно настроение, което се създаде на Националния стадион, футболистите би трябвало да са доволни и от това, което направихме досега. Бих искал да победим, определено заминаваме в това настроение.“

„По принцип и ние имаме наказани и контузени, така че не знам кой е по-ощетеният отбор – ние или Валенсия. Имаме още един ден, надявам се лекарският екип да успее да ги вдигне на крака“, допълни треньорът на Летище София.

Запитан, дали чудото все пак може да се случи в реванша, Стойчо Стоев отговори: „Е, чудо, чудо... Аз все пак съм треньора и моята цел е отборът да изглежда добре на терена, въпреки трудните мачове, които ни предстоят и в бъдеще. Единствената ни мисъл е да се представим добре, концентрирали сме се върху него.“