Старши треньорът на Лудогорец – Ивайло Петев, отдаде загубата от Черно море с 0:1 на наивен гол и повече допуснати грешки от обикновено.

Специалистът не направи детайлен анализ на грешките на играчите си. Петев обаче даде ясно да се разбере, че вината за поражението във Варна е изцяло на отбора.

„Трудностите си ги направихме ние. Само ние сме си виновни. Индивидуалните грешки дадоха самочувствие на Черно море. Гола не искам изобщо да го коментирам“.

„Може и да е имало разконцентриране. Изводите остават за мен. Направих някои ротации. Сряда-събота, сряда-събота, логично. Сбъркахме повече, отколкото трябва. Черно море – събрани, използва наши грешки. Пообърка ни тоя гол. Единствено нашият отбор е виновен за тази загуба“.

„Дали трябваше да шутираме или не...Правихме непринудени грешки. Грешка след грешка. Това повлия на играта ни. Целият отбор, не само защитата“.

Специалистът също обяви информациите, които свързват Жереми Петрис с Лудогорец като лъжа.

„Бих искал нервите да са в самата среща. Не знам дали има червен картон на Пластун. Относно червения на Тисера – това беше провокация, за футбола не е добре“.

„Съгласен съм, че трябва да се подобрим в гостуванията. Пред наши фенове изглеждаме по един начин. Навън – по друг. Черно море се беше прибрал, чакаше, ние позволихме наивен гол и след това се пообъркахме. Не можахме да намерим своя ритъм“.