Отборите на Етър и Локомотив София се срещат в мач от плейофите в групата на изпадащите в efbet Лига. Двубоят стартира в 17:45 часа и ще бъде излъчван пряко по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. На Gong.bg ще проследим най-важните моменти от сблъсъка.

Тимът от Велико Търново изпадна във второто ниво на българския футбол, докато Локо София се бори за това да не се озове там. В началото на месец март „железничарите“ спечелиха с 2:1 на „Ивайло“, но пък една от едва трите победи за „болярите“ през тази кампания бе именно над днешния противник в столицата.

Локомотив София държи оцеляването си в собствени ръце и при оставащи четири мача има 31 точки. Отборът воден от Красимир Балъков е с шест точки пред 15-ия Ботев Враца и една пред 14-ия и 13-ия - Хебър и Пирин Благоевград.

"Железничарите" влизат в днешния сблъсък именно след победа срещу Хебър в първия мач от тази група на изпадащите. Етър пък има три загуби в последните четири изиграни мача, като и днес "болярите" ще играят за честта си.

Съдия на двубоя ще е Васимир Ел-Хатиб.