Бразилският вратар на ЦСКА - Густаво Бусато, изуми с изказване в родината си. Той заяви, че е доволен от представянето на тима при положение, че отборът не успя да се класира дори за Лигата на конференциите. 
 
„Много съм доволен от моя сезон и представянето на отбора. Можехме да се борим за по-големи неща, но за съжаление имахме спад в края на сезона, което ни попречи", каза Бусато пред avassessoria.com.br.
 
Наскоро той подписа нов договор с ЦСКА за още две години. Бусато бе единствения чужденец, който бе пожален от гнева на феновете. 33-годишният вратар изигра 33 мача и пропусна три заради наказание. Той завърши сезона на трето място в класацията по среден брой допуснати голове на мач (0,8), като записа и 15 срещи без попадение във вратата си.
 
„Новият ми договор с ЦСКА е признание за всичко, което съм направил за клуба. Не е изненада за никого, че се възхищавам и се идентифицирам с клуба. Привързаността е много голяма и все още имам много цели за постигане с тази фланелка”, каза още Бусато, който в момента той е на почивка със семейството си в Бразилия.