Българският треньор Христо Янев си взе заслужена почивка след изтощителния сезон в efbet Лига, през който премина. Роденият в Казанлък специалист отпътува до Гърция дни след края на сезона, за да отмори преди старта на новата кампания.

Христо Янев беше едно от спряганите имена да застане начело на ЦСКА в последните няколко дни, като дори изгледа на живо баража за Лига на конференциите срещу ЦСКА 1948, загубен с 0:2 от ЦСКА. В крайна сметка "червените" назначиха начело хърватина Томислав Стипич.

Ден преди това пък воденият тогава от него Ботев Враца оцеля в родния футболен елит след изключително драматичен развой срещу Марек Дупница, след като врачани надделяха след дузпи на стадион „Христо Ботев“.

„След най-лудата година в живота ми, чувствам облекчение“, беше краткият коментар на любимеца на феновете на ЦСКА в социалната мрежа X.

Христо Янев

Все още не е ясно къде ще продължи кариерата на Христо Янев като треньор, а интересът със сигурност към него ще е сериозен с оглед факта, че в момента е и без клуб.