Новият член на Източната Б група Нефтохимик 1986 (Бургас) се раздели с трима футболисти, които играха досега във В група. Това са полузащитниците Георги Цъцъров, Жулиен Парушев и Емил Рачев, които ще продължат кариерата си в други отбори в региона.

Цъцъров вече се присъедини към Созопол, а Рачев от утре започва проби във втородивизионния Черноморец Поморие. Интерес към Жулиен Парушев има от новаците във В група ФК Мастер Бургас, където ще отиде и друг освободен от нафтата - Миро Радев.

С привличането на нападателя Стойко Сакалиев новите в Нефтохимик засега са девет. Към тях може да се присъедини и още един универсален защитник, който в момента е на проби в чужбина, но при негативен развой, е дал съгласието си да носи зелената фланелка. От ръководството засега пазят името му в тайна.

29 футболисти тренират в момента под ръководството на старши треньора Димитър Стойчев. Той ще раздели групата на две за началните две проверки, които ще се играят на 12-и и 13-и юли съответно с Мастер Бургас и Созопол.