Баскетболистът на Барселона Александър Везенков сподели, че вече се чувства много по-добре и здраво стъпил на земята при „каталунците“.

В интервю за Diema sport 2, младият ни състезател коментира, че ще направи всичко възможно, за да оправдае доверието на своя треньор.

„В момента се чувствам много добре, както всеки един нов състезател в Барселона. С всеки ден се чувствам все по-добре и здраво стъпил на земята, работя и много индивидуално. Мисля, че съм на добър път, който ще види към успех. Имам още някои неща, които да подобря – атлетизъм, защита. Мисля, че ставам по-добър и опитвам да оправдая доверието на треньора“, сподели Везенков.

„Треньорът ми показва доверие, мисля с треньора имаме една много добра връзка. Мисля, че доверието му да става все по-голямо с всеки изминат ден.“

„Трябва и малко късмет, за да играеш повече време. Но винаги съм готов да вляза и да помогна с каквото мога. Разбирам се много добре със съотборниците“, допълни Везенков.

„Готови сме за битка за мачовете за Купата на Испания. Може би не сме в оптималното си ниво, но сме на едно много добро ниво. Трите домакински победи ни дадоха малко мотивация и мисля, че ще ни даде повече самочувствие и за следващите срещи от първенството“, сподели българският баскетболист.

„Всички отбори са много силни, Билбао са един изключително добър отбор. Трябва да сме много съсредоточени срещу тях. Чувствам се много добре, мисля, че съм готов да покажа, че мога да помогна на отбора да стигнем до върха“, завърши Александър Везенков.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS