Някои хора наистина си идват с името. Такъв е и случая на  настоящия разпределител на Добруджа 07, Георги Манчев (25), който достойно носи името на св. Георги Победоносец, особено след поредната голяма победа, а именно шампионската титла по волейбол на България.

Тази награда не е единственият успех на именика. Освен привилегията да играе за националния отбор, Георги е бил няколко пъти шампион и с ЦСКА. Плеймейкърът е известен като „мъжкар до мозъка на костите си”.

Доказателство за това са не само статистиките, но и борбения дух на волейболиста, който му позволява безкомпромисно да разбива рекорди, въпреки тежките контузии и катастрофата, която го поставя на скамейката за около година и половина.  

В личния си живот Георги се определя като по-различен по нрав от този на разпределителя на игрището, който понякога раздава команди. На въпроса как се вижда след 5 години той отговаря:

„Все още играещ. Искам да играя поне още 10 години.” Нещо повече, шампионът е категоричен, че трудно нещо би го спряло да продължи, защото смята, че няма невъзможни неща, а хъсът му за играе се дължи на „голямата любов към спорта и волейбола”. За стъпките, които е извървял от дете до последната спечелена награда преди няколко дни, трудностите и компромисите в спорта, за научените уроци и успехите, както и за това кой е истинският Георги Манчев и ще празнува ли Гергьовден, повече в следващото видео.