Световният номер 1 в тениса Рафаел Надал е известен като голям привърженик на Реал Мадрид. Рафа обаче шокиращо заяви, че освен на Реал е фен и на не кой да е, а на вечния враг на „белия балет” Барселона.

Това пък е втори удар по Реал в последните дни, след като друг известен почитател на тима Фернандо Алонсо призна, че предпочита да наблюдава играта на Барса, отколкото на неговия любим тим.

„Да, аз съм също така фен на Барса. Това е нормално..можете да го напишете и да го подчертаете”, заяви Меси по време на промоционална кампания на Найк.

„Барселона винаги се е отнасяла много добре към мен и се чувствам като един от тяхното семейство. Искам да знаят, че чувството е взаимно”, допълни 22-годишният испанец.

Надал, който е племенник на бившия защитник на Барса Мигел Анхел Надал, все пак поясни, че си остава фен на Реал и дори говори за кризата в отбора.

„Аз съм възприеман като привърженик на Реал Мадрид и вярно, че симпатизирам на клуба. Но също така съм във възторг от Барселона и самата лига като цяло. Следя първенството всеки уикенд без да пропускам мач”.

„Те (Реал) нямат много късмет през този сезон, а контузиите правят нещата още по-лоши. И всичко това става, докато техният кръвен съперник Барселона играе най-добрият футбол в света”, допълни Надал.

Още любопитни новини четете ТУК!