Сигурен източник на Гонг обясни, че развитие около трансфер на Димитър Бербатов може да се очаква в четвъртък, и тази вечер няма да има подписан контракт.

Медиите в Италия вече обявиха, че българинът и неговият агент Емил Данчев се очакват в Торино, но все още нищо не е парафирано черно на бяло, като няма официална информация нито от досегашния клуб на нападателя Манчестър Юнайтед, нито от спрягания за негов нов дом – Ювентус.

Гонг обаче разчита на своите сигурни информатори, които са убедени, че утре ще е денят, в който ще се разплете бъдещето на Димитър Бербатов.

Независимо от всички публикации в Интернет, дори и от суперавторитетни източници като Sky Sports и Gazzetta Dello Sport, докато няма официално съобщение от клуба, който го купи от Юнайтед, и потвърждение от мениджъра му Данчев, трансферът няма да е 100% сигурен.

Припомняме, че българинът бе на полет към Флоренция, за да подпише с Фиорентина, и в последния момент се оказа, че има оферта и от Ювентус, която може да приеме, а интерес към него имат и много други клубове в Европа.