Президентът на Славия Венцислав Стефанов даде поредното си колоритно интервю след категоричната победа на неговия отбор над Академик София с 4:0.

Стефанов бе в добро настроение и си позволи да коментира какво очаква от следващия мач на неговия отбор срещу ЦСКА. Стефанов заяви, че може да каже единствено „бий чорбата по главата”, а другото зависи от старши треньора на тима.

Стефанов взе отношение и за голямата победа на Славия срещу Академик София: „Играта ми хареса, но някои от моите футболисти побързаха да ме опровергаят, след като ги похвалих миналия мач за добрата им игра. Това, което направи Божов при четвъртия гол се среща рядко.”

Запитан за ситуацията в националния отбор, шефът на белите възкликна: „Кой съм аз да давам предложения за нов национален селекционер. Аз като фен си мисля, че трябва да е чужденец, защото тогава ще има дисциплина. Преди време им предложих Олег Романцев и Аврам Гранд, но те не ги харесаха. Има пари за всякакви глупости като шеф на националните отбори - за шивачка на екипи, ако толкова искат успехи, ще намерят пари. Мисля си, че при промени Митко Бербатов отново ще облече националната фланелка.”