Селекционерът на Германия Йоаким Льов даде уклончив отговор дали ще остане начело на Бундестима и след края на настоящия му контракт. Той е обвързан с Маншафта до края на Световното първенство в Русия след две години. 

От Германския футболен съюз вече обявиха, че искат да го задържат и след това, но засега Льов не дава категоричен отговор дали иска да остане. Той само е категоричен, че не се вижда като треньор на отбор от Бундеслигата след края на престоя си при световните шампиони. 

"За мен е чест, че ГФС продължава да ми вярва и че иска да продължим работата си заедно. Но към момента няма смисъл да говорим за удължаване на договора ми и а не мисля по тази тема и не искам да говоря за нея."

"Единствено мисля за Световното първенство в Русия и единствената ми цел е да защитя титлата си там. Това, което се случи през 2014 г., ме задължава да изведа отбора до най-доброто му представяне", сподели Льов и коментира как вижда бъдещето си. 

"Не бих искал да ръководя отбор от Бундеслигата за в бъдеще. Промяната доста често е нещо хубаво за треньорите. За съжаление, вече нямам чувството, че нещо такова би ми помогнало в кариерен план занапред", сподели още Льов.