Вече три дни Европа е футбол! Шампионатът на Стария континент става все по-интригуващ, а вие, читателите на Gong.bg, имаше уникалния шанс да се включите в първенството и...да печелите награди. Няма шега! Всичко е напълно реално! Ако гласувате в нашата анкета за Гол на деня на UEFA EURO 2016 може бъдете един от тримата щастливци, които ще получат наградата ни – комплект от шест бири „Ариана“.

Изненадите не свършват до тук. Накрая на шампионата, имената на абсолютно всички гласували ще бъдат разиграни за спечелване на голямата награда – комплект от 1000 бири.

Всичко е изключително лесно. Трябва само да имате регистрация в сайта ни, за да може да гласувате. Ако нямате такава, отнема секунди, за да си направите.

И не забравяйте, няма значение дали сте гласували за победителя в анкетата, важно е участието, за да може името ви да бъде включено в жребия.

Гласувайте! Не изпускайте шанса си, да охладите страстите на Европейското с пенлива „Ариaна“.

ГЛАСУВАЙТЕ ТУК!

Предложенията за 12 юни са: Попадението на Бастиан Швайнщайгер за 2:0 за Германия срещу Украйна, голът на Аркадиуш Милик за 1:0 за Полша срещу Северна Ирландия и изпълнението на Лука Модрич при успеха на Хърватия с 1:0 срещу Турция.

Анкетата ще бъде активна до 20.00 часа на 13 юни! Побързайте!