Нападателят на Манчестър Юнайтед и английския национален отбор Уейн Рууни коментира представянето на "трите лъва" и очакванията за предстоящото Евро 2016.

"Имаме добър състав с вълнуващи млади играчи, но знаем, че трябва да се подобрим, ако искаме да сме сред претендентите за титлата на Евро 2016", обяви капитанът на Англия  на пресконференцията преди утрешната контрола с Испания. 

"Трите лъва" се представиха безгрешно в квалификационния цикъл за шампионата, печелейки всичките си 10 мача, но в следващите дни ще могат да премерят реалното си ниво с мачове срещу Испания и Франция.

"Ще ни бъде тежко срещу Испания, които разполагат с много класни играчи, а след това ще е трудно и срещу Франция. Ще трябва да работим здраво и в двата мача. Тези мачове ще са много по-голям тест за нас от квалификациите. Имам добър състав с вълнуващи млади играчи, но знаем, че трябва да се подобрим, ако искаме да сме сред претендентите за титлата на Евро 2016. Селекционерът вижда това и работим здраво на тренировките", коментира нападателят, който ще пропусне двубоя с Испания заради лека контузия. /БГНЕС