Нямате ли търпение вече? Броени часове ни делят от най-голямото футболно събитие за годината - Евро 2016 и истинските фенове отдавна са на неговата вълна. И освен емоциите покрай мачовете във Франция, Gong.bg ще направи първенството за вас още по-интересно и забавно. 

За целта сме ви приготвили награди. А какво по-хубаво от това, докато гледаш мача на любимия си отбор или след като после анализираш играта му с приятели, да спечелиш един хубав приз? Gong.bg ви го предлага

Само трябва да участвате в новата ни игра Гол на деня. Тя ще стартира веднага след първия ден на шампионата и ежедневно ще раздава награди на победителите в нея. Какви ще бъдат те? Следете сайта ни и ще разберете!

Какво трябва да направите, за да спечелите? Нищо особено, впрочем. Всеки ден ние ще ви предлагаме поне по два или три гола, за които да гласувате и да определите най-красивия от тях. Трябва само да гласувате за някое от изброените попадения, като дори не е задължително да сте избрали победителя, за да се борите за ежедневния ни сюрприз. 

Единственото, което се изисква от вас, е да имате регистрация на нашия сайт, за да можете да гласувате. Ако все още нямате такава, направете си я само за една минута, това не е никак сложна задача. 

Ние ще ви даваме предложенията за Гол на деня минути след края на последния мач за отминаващия ден на Европейското. А вие ще имате на разположение до 20:00 часа на следващия ден, за да упражните вота си. Веднага след това ще обявяваме и името на победителя. 

А изненадите не спират дотук! Всяко едно ваше гласуване ще се пази в системата ни, за да можете да се борите за голямата награда в края на първенството. А тя определено ще си заслужава! Така че не изпускайте нито ден от Евро 2016 с Gong.bg. За вас ще излъчим директно абсолютно всичките 51 мача на сайта си, така че забавлението ще е пълно. А и сме подготвили още изненади за вас, така че следете ни всеки ден!