С времето Gong.bg наложи една страхотна традиция в българския футбол - читателите ни да определят кой е най-добрият играч във всеки един мач от българския шампионат. Затова ще пренесем тази традиция и на Европейското първенство. 

На нашия сайт ще можете да проследите абсолютно всеки един мач от Евро 2016 директно. И подобно на двубоите от родния футбол, ще можете да изберете кой според вас е най-добрият! 

Така, вместо да спорите с приятели кой заслужава най-много да бъде отличен за изявите си по време на даден двубой от Европейското, просто ще можете да влезете на Gong.bg и да го подкрепите. Само трябва да имате регистрация на сайта ни, която отнема не повече от минута. 

Гласуването ще започва с началото на всеки мач от програмата на първенството. И за да имате достатъчно време да прецените кой ви е направил най-силно впечатление и кого искате да подкрепите, удължаваме времето на вота до 11:00 на следващия ден. 

Така можете да ударите рамо на любимата си звезда, която ви е направила впечатление и да сте част от активната публика на Европейското. Gong.bg ви предоставя тази възможност, само трябва да се регистрирате и да гласувате.