Европейското първенство е повод за бурни футболни страсти. По терените във Франция се получават немалко изненадващи резултати, а ние в Gong.bg искаме да влезем в общия тон на изненадите.

Всеки ден Gong.bg и „Ариана“ ви дават награди, стига да сте гласували в традиционната ни анкета за Гол на деня в UEFA EURO 2016.

Имената на всички гласували на 18 юни бяха разиграни в томболата ни, а трима са щастливците, които ще получат шест комплекта бири „Ариана“.

Имената на щастливците са:

Евгений Бучаков (evko)

Преслав Георгиев (presi.georgiev)

Анастасия Терзиева (Nastja)

Не забравяйте, че дори да не сте прочели името си сред късметлиите, може да опитате отново само след няколко часа. Играта ще се провежда всеки ден до края на Европейското, така че имате реалния шанс да триуфирате.

Нужно е просто да участвате, няма значение за кого сте гласували. Стига да имате регистрация в нашия сайт, гласуването става за секунди. Ако не разполагате с такава, побързайте да си направите. Всичко е много просто, а наградата си заслужава. За къде е мач без бира?!

Припомняме, че за попадение номер 1 на 18 юни бе избрано изпълнението на Аксел Витсел във вратата на Ирандия при победата на Белгия с 3:0.