Белгия е единственият отбор, който няма спечелена точка в Група Е на Европейското във Франция. „Червените дяволи“ бяха считани за фаворит от голяма част от футболните специалисти в първия си двубой на шампионата срещу Италия, но претърпяха поражение с 0:2.Сега момчетата на Марк Вилмотс ще се опитат да обърнат нещата в своя полза.

Срещата между Белгия и Ирландия е с начален час 16.00 на Стад де Бордо и ще бъде предавана с картина пряко в Gong.bg и по Нова Тв.

Ирландия постигна равенство в първия си мач срещу Швеция– 1:1. Селекционерът на Ирландия Мартин О‘Нийл не скри задоволството си от представянето на своя състав и заяви, че очаква с нетърпени сблъсъка с Белгия.

Статистиката преди двубоя е в полза на Лукаку и компания. Тимът няма загуба от Ирландия в последните 50 години.

Лидер в класирането на Група Е е Италия с 6 точки, на второто място е Северна Ирландия с 1 точка, следвана от Швеция със същия актив. Белгия е на последно място без пункт.

Вероятни състави:
Белгия: Куртоа, Вертонген, Вермален, Алдервейрелд, Симан, Бианголан, Витсел, Азар, Де Бюин, Караско, Лукаку

Ирландия: Рандълф, Бейди, О‘Шей, Кларк, Коулман, Хендрик, Уилън, МакКарти, Хулахан, Лонг, Кийн


Не забравяйте да се включите и в нашите анкети за Играч на мача и за Гол на деня. Така може да печелите интересни награди. Бъдете с Gong.bg по време на Европейското! Изживейте емоциите с нас!