Селекционерът на Ирландия Мартин О'Нийл вярва, че тимът на Белгия има силите и потенциала да спечели титлата на UEFA EURO 2016. Ирландия се изправя именно срещу Белгия във втори мач за двата тима от група E. Белгия и Ирландия се срещат в първия двубой от програмата на Европейското първенство днес от 16 часа. Мача може да наблюдавате пряко в ефира на Nova, Diema Sport и онлайн на Gong.bg

В първите си мачове от турнира, Белгия, чийто тим е най-скъпият, претърпя загуба с 0:2 от Италия, докато Ирландия направи 1:1 срещу Швеция.

“Те са много талантливи футболисти, няма никакво съмнение в това, никакво“, категоричен бе О'Нийл.

„Всички те играят големи клубове. Може би, ако погледнат нашия състав ще видят, че нашите играчи не играят на такова ниво всяка седмица. Мисля, че смятат това за свое предимство. Но това не винаги сработва“, коментира още селекционерът на Ирландия.

„Те са много талантливи. Казах го и трябва да го повторя. Като индивидуалности са по-добри от който и да е друг тим на това първенство. Ако спечелят това първенство, то това няма да бъде никаква изненада за мен“, сподели още О'Нийл.