Нападателят на Италия Грациано Пеле заяви, че може би е играл с ръка, вкарвайки единствения гол за „скуадра адзура“ срещу Малта в европейска квалификация от нашата група H снощи.

Италия се наложи трудно и оглави класирането с актив от 15 точки, след като Хърватия се провали в Азербайджан, завършвайки 0:0, а в същото време България падна от Норвегия с 0:1 в София.

„Аз играя за Италия и моята работа е да вкарвам голове. Беше един много труден мач. Виждаме, че и отборът на Хърватия бе удържан в Азербайджан. Футболът се изравни много, така че всяка победа е трудна“, коментира Пеле.

Нападателят на Саутхемптън реализира след пас на Антонио Кандерва, но при удара останаха съмнения за игра с ръка от страна на нападателя.

„Не си спомням дали докоснах топката с ръка. Трябва да гледам повторенията и тогава ще ви кажа. Не бяхме поставени под напрежение, нито пък им позволихме да създадат някакви шансове, но когато играеш срещу 10 човека в отбрана, винаги е трудно. Ако бяхме отбелязали по-рано щеше да стане съвсем различен мач“, каза още той.