Защитникът на азербайджанския национален отбор Расим  Рамалданов даде интервю за сайта azerisport.com, в което заяви,  че най-важното нещо от мача с България след три дни е победата.

"Нашата задача е да заемем 3-ото място в групата и ще се  стремим към него, казва левият защитник на Хазар Ленкоран, който играе и като централен бранител. Попитан дали самите футболисти вярват в тази възможност  особено след срещите с Узбекистан и Русия, той каза: "Разбира  се, че вярваме. Тези мачове не са показател, защото бяха  контроли и в официалните ние няма да играем така. Ние сме добър  отбор, когато трябва да носим нашата си отговорност. Смятам, че  нашият отбор може да стане трети в групата.

"Но играчите на България също говорят уверено преди мача, е  следващият въпрос.

"Нека, даже е много добре, че са така  уверени. Те нека да си говорят, а ние ще си свършим нашата  работа. На 9 септември ще бъде битка, първи мач от  квалификациите. И както започнем, така и ще продължим. Трябва да победим България".

Днес пък президентът на Азербайджанската футболна асоциация  (АФФА) Ровнаг Абдулаев е посетил националния отбор, който е на  лагер във Футболната академия на централата. Абдулаев е пожелал  успех на националния отбор в предстоящата среща, а също така и в следващите срещи. Началникът е дал своите съвети и препоръки на отбора./БТА