КПР и Манчестър Сити завършиха 2:2 в мач от 11-ия кръг на Висшата лига. За домакините вкара Остин в 21-ата минута и автогол на Демикелис, за гостите Кун Агуеро се разписа на два пъти в 32-ата и 83-ата минута. 

Още в 4-ата минута Агуеро намери Насри, но ударът на французина беше спрян от Дън. В 8-ата минута Остин с глава прати топката във вратата на Сити, но попадението беше отменено поради засада. В следващата минута отново попадение на Остин не беше зачетено. Джо Харт изпълни неуспешно свободен удар топката попадна в Остин и той се разписа. Стражът на Сити се подхлъзна и игра първо с левия, а после и с десния крак при изпълнението, а Дийн нареди свободния удар да се изпълни отново. 

Чарли Остин отново се прояви като стреля опасно в 15-ата минута от 10-ина метра, но Харт спаси с вещина.  

В 21-ата минута Остин откри резултата. Той се възползва от подаване на Исла отдясно, и от десетина метра препарира Харт за 1:0.

Сити възстанови равенството преди почивката. В 32-ата минута Мангала намери Кун Агуеро на границата на засадата, той напредна, справи се с двама бранители на домакините и изравни спокойно. Вратарят на КПР Грийн имаше претенции за гола, тъй като сметна, че аржентинецът е играл с ръка, но неговите протести не дадоха резултат.

През втората част откритата игра продължи. В 76-ата минута Остин центрира отдясно, Там Замора притесни Демикелис, който си заби ефектен автогол.

Манчестър Сити реагира като ужилен и осъществи щурм към вратата на домакините. Той даде резултат в 83-ата минута. Туре намери аржентинеца Агуеро с добър пас, той спря топката на гърди, преодоля съпротивата на Грийн и трима бранители на домакините и се разписа хладнокръвно.

В крайна сметка двата тима завършиха 2:2 и взеха по точка. В класирането Сити са 3-ти с 21 точки, а КПР са предпоследни с 8 точки.