Принц Уилям е подкрепил футболистите на Англия след равенството 1:1 с Дания в груповата фаза на шампионата на Стария континент. Най-големият син на краля на Великобритания Чарлз III е влязъл в съблекалнята на тима след равенството на тима на UEFA EURO 2024.

Представянето на отбора в турнира е съпроводено с много голяма критика в страната. Именно поради това, принцът е посъветвал играчите да не реагират прекалено емоционално на ситуацията.

Показател на Англия се срина до дъното на UEFA EURO 2024

Той се опита да ни развесели. Каза, че това не е краят на света. Все още сме лидери в групата, не сме загубили, а направихме равен. Просто трябва да мислим за играта и да видим къде можем да подобрим представянето си на терена. Очакваме с нетърпение следващия мач. Това е всичко, което можем да направим в турнир като този,” каза полузащитникът Адам Уортън, който се състезава за Кристъл Палас.

Саутгейт разкри какво трябва да подобри Англия

В третия мач от груповата фаза англичаните излизат на 25 юни срещу националния отбор на Словения. Срещата е от 22:00 часа ще се излъчва по DIEMA, DIEMA SPORT 3 и в Gong.bg.

Представянето на англичаните при победата с 1:0 срещу Сърбия породи притеснения, които обаче бяха изострени срещу Дания, като отборът се бореше навсякъде и беше освиркван от феновете след равенството 1:1 във Франкфурт.