Вчера имахме възстановяване. Днес имаме лека тренировка. Проучваме и отбора на Ботев Пловдив. Дали сме успели да се подготвим добре, ще си проличи в събота. Това заяви треньорът Веселин Великов преди мача на Дунав с Ботев.

Припомняме, че в сряда на „драконите“ се наложи да изиграят 120 минути и да решават с дузпи изхода от срещата си в надпреварата за Купата на България срещу Витоша в Бистрица. Все пак дунавци продължиха напред в турнира с общ резултат 9:8, след 1:1 в редовното време.

Срещата можете да следите минута по минута в сайта Gong.bg, както и с картина по DIEMA SPORT и на платформата Gong Play, както и по Дарик радио.

На 24 септември, събота, от 21:15 ч. русенският отбор посреща “канарчетата“ на „Лудогорец Арена“ в мач от осмия кръг на Първа лига.

Главен рефер на двубоя е Георги Давидов.

Рожденикът днес Тейнур Марем /22 г./ отново няма да бъде на разположение за този мач. Треньорският щаб даде почивка на част от основните си футболисти в мача за Купата и се очаква те да внесат необходимата свежест срещу „канарчетата“.

Очаква се отново сериозен интерес и от страна на русенци към двубоя, като набира скорост предварителната продажба на билети и записванията за организираното фенско пътуване за Разград.