Българският шампион Лудогорец излиза за третата си контрола на австрийска земя днес. От 18:30 часа разградчани срещат носителя на Купата на Русия Локомотив Москва и се надяват да продължат победната си серия. 

"Орлите" имат до момента две победи в Австрия. Те бяха срещу бронзовия медалист в Русия от миналия сезон ФК Краснодар и петия в Румъния Университатя Крайова, в който играе бившият играч на ЦСКА Апостол Попов. 

Третото изпитание пред родния шампион можете да наблюдавате директно в ефира на Diema Sport, както и на нашата платформа Gong Play. Ще го следим и минута по минута на Gong.bg

В тази проверка наставникът Бруно Рибейро трябва да започне да избистря състава си за новия сезон, защото първият официален мач на Лудогорец вече чука на вратата. След десет дни разградчани срещат молдовския Милсами във втория квалификационен кръг на Шампионската лига. 

Очаква се дебют за шампионите да запишат и поне част от новите попълнения. Със сигурност Сисиньо ще дебютира, а такава вероятност има и за Джоди Лукоки и Андрей Препелица. 

Другите нови - Цветелин Чунчуков, Милан Борян и Лукас Саша - вече направиха своите неофициални дебюти, а дошлият от Ботев нападател дори донесе победата срещу Университатя с първия си гол за отбора.