Футболистът на Лудогорец Михаил Александров заяви след загубата от Берое с 0:2, че разградчани ще се постараят да се реваншират за поражението с успех над Левски в идната сряда за Купата на България. Освен това, Александров призна още, че Берое е заслужавал победата и добави, че това е бил сред лошите мачове за „орлите“.

„Не знам защо се получи загубата. Може би спад в играта ни. Берое изигра силен мач и заслужено победи. Ние сме свикнали да се играе агресивно срещу нас. Не мисля, че това ни е притеснило“, започна Александров, който бе единственият определен да говори от състава на Лудогорец след мача.

„Не мисля, че има с какво да се оправдаваме. Изиграхме слаб мач. Ще гледаме да се поправим в сряда срещу Левски да победим и да се класираме за финала, защото ни е важно“.

„Ние винаги сме били спокойни и при 3 точки, и при 8 точки преднина пред втория. Ние искаме да увеличим разликата, а не само да я поддържаме“.

„На Герена се играе трудно. Очаквам да се получи спектакъл. Резултатът 0:0 не дава предимство на никого, може би за нас леко, защото ако вкараме гол, ще стане сложно за Левски. Ние никога не сме играли на контраатаки, нито срещу Ливърпул, нито срещу Реал, няма да го направим и срещу Левски“, завърши Александров.