Спортният директор на Левски Георги Иванов-Гонзо остана доволен от представянето на играчите му в мача с Локомотив Пловдив, въпреки че двубоят завърши 1:1 на "Герена". Той се радва, че те са показали характер и мъжество, търсейки победата до края. 

Иванов разкри също така, че в понеделник се очаква да пристигне нов атакуващ футболист. Той не разкри подробности за името му. Ето и какво сподели спортният директор на "сините" след мача:

"Доволен съм от играта и желанието за победа до последната минута. Има и такива мачове, в които съперникът веднъж минава центъра и ти вкарва, та трябва да се радваме и на равенството." 

"Не е лесно да идваш на "Герена" и да търсиш победа. Повечето им неща бяха центрирания и не искаха да се надиграват с нас. Хубавото е, че доминирахме. Липсва ни човек, който да е чист нападател. В понеделник ще говорим с такъв човек, така че може да привлечем такъв играч." 

"Очаквам всеки мач да побеждаваме, ако сте направили анализ на мача, ще видите, че доминирахме. Връщаме си характера, след тази игра, която показахме, не можем да сме недоволни от равния." 

"Абсолютно няма напрежение, това е първи мач. Знаем, че всеки дебют е много труден. Имахме проблеми в началото, но след това искахме победа. Трябва да поздравим и Локомотив за мъжеството." 

"Левски води преговори за генерален спонсор, Мтел остава основен спонсор. Застрахователна компания ще е, но параметрите ще ги разберете занапред. Финансово нещата не са такива, каквито трябва да бъдат. Но вече е изчистено всичко, а ние за месец и половина направихме нов отбор. Взехме много нови хора, които сега изграждаме като отбор. С тези футболисти и с начина ни на игра, аз съм оптимист за бъдещето." 

"Направихме така, че за последната седмица взехме петима играчи и е нормално да няма синхрон. Левски иска само победа срещу всеки един противник и за да има успехи трябва добра игра. Днес играта я имаше, но резултатът не. Но без добра игра не може да се печели."

"Има играчи, които могат да дадат още много на Левски. Като се върнат юношите, ще изглеждаме по различен начин. Всеки риск при нас е оправдан. Никой не ме разочарова, няма да правя генерални оценки на никого. Всички се бореха и до последно искаха да победим. За нас важен е колективът, а при нас той е добър, имаме и добри футболисти", сподели Иванов след мача.