Сектор "Г" на стадион "Българска армия" отворя врати за  феновете на ЦСКА за домакинството на Ботев Пд утре от  18:45 часа, обяви "Фен клуб Сектор Г".

"Дългото чакане е на път да свърши. Преди минути стана ясно, че утре сектор "Г" ще бъде отворен и ние ще бъдем там.  Приканваме всички "армейци" да изпълнят 3000-те хиляди места,  които ще бъдат отворени за мача с Ботев Пловдив", се казва в  писмо на фенклуба до медиите. Билетите за Сектор "Г" ще бъдат пуснати в продажба утре в 12 часа на касите и във фен магазина на "Армията", а цената им е 5 лева.

"След повече от 2 години в петък се завръщаме в нашия дом.  Домакинствахме на чужди стадиони, дори в чужди градове, минахме  през какво ли не, изтърпяхме всичко и дочакахме заветния миг.  Макар и не напълно завършена, Северната трибуна може да ни даде  енергия, несравнима с никоя друга. Сектор "Г" помни грандиозни  победи, помни и загуби, но едно е най-важно - това е място, в  което през годините хиляди "армейци" са вложили огромни емоции и са оставили част от себе си... Именно затова петък е специален  ден. Нека всички изпълним "Армията" и да покажем колко е важна  Северната трибуна за ЦСКА", пишат още феновете на "червените"./БТА