Не пропускайте „Предизвикателство за изгряващите звезди“, „Звездна събота“ и кулминацията „Мачът на звездите“ в НБА – на живо по Diema Sport HD от днес до неделя в три поредни вълнуващи нощи.

Този уикенд българските фенове имат невероятния шанс да гледат директно от Торонто баскетболното шоу на годината NBA All Star 2016 по Diema Sport HD. 

Любителите на баскетбола ще имат възможността да се насладят на „Мачът на звездите“ от NBA, който ще се излъчи директно по Diema Sport HD от 3:30 ч. в нощта на неделя срещу понеделник.

Загрявката за топ-шоуто започва още днес с „Предизвикателство за изгряващите звезди“, мач между Съединените щати и Световен отбор - двубой, който ще срещне най-изявените млади играчи в NBA през сезона с начален час 4:00 сутринта. 

В 3:00 ч. в нощта на събота срещу неделя най-страстните баскетболни фенове могат да проследят и „Звездна събота“, състезанията по изкусни баскетболни умения, стрелба от зоната за 3 точки и зрелищни забивки.

Diema Sport HD ще предложи и няколко повторения на тези събития в програмата си, като първите от тях са: в събота от 16:00 ч. - на „Предизвикателство за изгряващите звезди“, в неделя от 10:30 ч. – на „Звездна събота“ и в понеделник от 17:00 ч. - на „Мачът на звездите“ от NBA.

Миналата година Нова Броудкастинг Груп придоби правата за едно от най-атрактивните спортни състезания в света – мачовете от Националната Баскетболна Асоциация. 

Баскетболните мачове ще могат да се гледат и на интернет платформата Gong Play, а любопитни подробности и разширени информации очаквайте на Gong.bg.