Българската волейболистка Тони Зетова заяви, че е била ужасена от престоя си в Гърция и показания непрофесионализъм в женската лига.

„Един състезател, на който целият мач му е минал на игрището, да се отдръпне изведнъж е много тежко и затова реших да продължа да играя още една-две години. Аз и в момента не съм навлязла в тази форма, която бях преди бременността. Смятам, че до един-два месеца ще навляза във върхова форма”, коментира Зетова.

„Малко по-различна съм, защото майчинският инстинкт ми влияе, но във волейболно отношение не съм се променила. Сега той отново е със същите ококорени очи. Почва да говори и е пораснал. Сигурно е, че няма да стане под два метра”, сподели Тони Зетова за малкия си син.

„Предложението от Гърция го приех повече заради моето семейство и моят син. Това ми бяха мотивите да дойда тук. Много работи ме изненадаха. Професионализмът им е на много слабо ниво в гръцкия шампионат при жените. Може би за малко ще се прибера в България и след това ще отида в Италия да тренирам с отбора на Перуджа, за да се изясни какво ще правя, но Олимпиакос не е единственият отбор в Европа”, каза волейболистката.

„Всичко е възможно и не се заричам за нищо. Жените са аматьори, а мъжете са професионалисти и това е голямата разлика във волейбола. При жените е по-сложно да продължат дълго кариерата си. В Гърция видях много подмолни игрички. Може и да има вариант да завърша кариерата си в България. Може да се случи нещо и да завърша кариерата си в ЦСКА”, завърши Тони Зетова.