Солидна агитка ще поддържа волейболистите ни по време Евроволей 2017. Феновете пропътуваха разстоянието до Полша, като изразиха оптимистичните си нагласи в Спортно шоу Гонг по Дарик и заявиха, че се готвя до стоят до финала на шампионата на Стария континент – 3 септември.

България стартира на турнира днес от 18.30 часа срещу Русия. Срещата ще може да следите с Gong.bg.

„Пожелахме си първият ден да започнат с победа. Отборът изглежда спокоен. Ние разменихме няколко думи. Пламен изглежда малко нервен, но това е неговото типично състояние преди мач“, заяви председателят на националния волейболен фенклуб Георги Христов .

„Автобусът на руснаците дойде и не бе посрещнат от фенове, но вероятно ще има в залата.“

Има сериозно фенски присъствие. Тези, които бяхме по магистралата – бе много натоварено. Тежък е трафикът. Дълги престои по границите. Почти не са спали шофьорите. Тази нощ ще се наспим след победата. Има и група със самолет“, продължи Христов.

„Ние сме взели традиционни флагове, тромби, тъпани. Ще бъде хубав сектор. Отвън залата изглежда разкошно. Ще видим и ще опитаме атмосферата“, добави Христов.

„Разчитаме, че имаме готовност да се преборим за финална четворка. Надявам се да си идем на трети като победители“, каза за финал Христов. 

Волейболни фенове в Полша

източник: Георги Христов