Отговор на въпрос от joro65

Здравейте! Разбрах ,че сте били на мача на децата .Аз не съм бил,но от краткия репортаж видях една 100% неотсъдена дузпа за ЦСКА,оттам се изритва топката към половината на армейците,скачат червен и син ,има ли нарушение или няма ,не знам,но в следващия момент синия нападател рита бягащия червен защитник отзад,без топка...следват червени картони и за двамата....после идва един момент,когато виждам каратиски удар с ръка на син нападател,срещу червен защитник паднал на земята.....няма ли някъде видео,да се види как свири този елитен съдия,защото той май ще излезне най големия престъпник от мача вчера!И ако е бил заплашен или някой го е подтикнал да свири така,нека се изправи и каже кой е той!!
Трудно ми е да коментирам дузпи и подобни неща, защото не съм гледал задълбочено мача. От ниското на терена не се вижда толкова добре, а и не съм внимавал толкова. Две момчета се сбутаха нещо. Честно казано останах с впечатлението, че съдията се престара с червените картони. Каратистки удари имаше след това. Относно юношеския футбол, ако зависи от мен, родителите никога няма да гледат тренировки на децата. Всичките са едни страхотни треньори и специалисти. Не вярвам в нормалните страни да е така. Крайно време е да станем нормални хора, които просто си гледаме футбол. Всеки си симпатизира на своя отбор, но без тази агресия и прочие. Кой, кого е ударил на терена, това е работа на съдията. Големият проблем е лошото възпитание, това е.

Отговор на въпрос от ros

Здравей, Стефчо, кипът на Дарик и Гонг нееднократно е изявявал крайни позииции по значими за обществото въпроси. Не веднъж реакцията Ви е била мерило за отношенията в публичното пространство и затова винаги е била ценена. В тази връзка кога най - накрая всички Вие ще предприемете инициатива за противоборство с футболното хулиганство в този му изроден вид? Ето - вчера фенове ритаха и целиха със стъклени бутилки футболисти по време на официален мач. Във Варна по време на контрола също бяха нападнати играчи на гостуващ отбор. Израелските "апапи" пък бяха в ролята на зайци, търсещи най-сигурната дупка за скриварище... Всичко това в рамките на 2 месеца. Кота открито и без притеснения и скруполи от вероятни засегнати страни, на отборите на които сте фенове, ще направите така, че остро, крайно и целенасочено да изявите позиция? Мълчането и неглижирането или в по-скоро опита за непопуляризиране на вандализма очевидно не дават резултат. Благодаря предварително
Не сме мълчали по въпроса. Футболното хулиганство е проблем, който трябва да бъде разрешен. В тази страна има закони, които трябва да се спазват от всички граждани. Надявам се от сърце този грандиозен проблем на футбола ни да бъде премахнат. По света има много добри примери, които трябва да бъдат приложени.

Отговор на въпрос от mar4elllo

Здравейте г-н Стоянов, Имам няколко въпроса свързани с телевизионните права на националните отбори по футбол(всички гарнитури). 1. Ще дават ли мачът на националите до 19г. по някоя телевизия? 2. Не смятате ли за нормално да се дават всички мачове на всички гарнитури на националите отбори по футбол? Като се започне от 17г.,19г.,21г. и мъжете естествено. Да се започне поне с официалните мачове и постепенно и с контролите. Все пак това са нашите национали, може да играят слабо и без желание но това е реалността на нашият футбол. И последно една молба поне за начало малко повече внимание да им се обръща на по малките гарнитури в медийното пространство като състави, група, предстоящи мачове и т.н. В четвъртък националите до 17г. заминават за Германия и няма абсолютно никаква информация никъде. Според мен зрителският интерес няма да е никък малък. Благодаря предварително за отговорът и поздрави на целият екип!
Мисля, че мачът тази вечер ще го излъчват колегите от Канал 3. Дарик радио също ще предава тази среща на "лъвчетата". Съгласен съм, че би било хубаво да се дават поне официалните мачове на националните гарнитури.

Отговор на въпрос от peliforewer

Въпросите ми са много кратки,г-н Стефанов бяхте ли от "екипа"на Гонг на ст.Георги Аспарухов на срещата Левски-ЦСКА 19г. и мислите ли че беше нормално този мач да се доиграе.Искам да чуя вашето мнение,защото правилника е категоричен какво се прави при такава ситуация.
Г-н Стефанов е Иво Стефанов, а аз съм Стоянов, но това не е от значение. Да, бях на мача, но само наблюдавах второто полувреме. Според мен двубоят трябваше да бъде организиран по-сериозно. Може би да се играе на официалния терен с малко повечко полиция, защото явно нравите вече са такива. И от двете страни имаше много грозни реплики, които доведоха до още по-грозните инциденти. Мисля, че доиграването на мача е последният проблем, както и резултатът от него. Надявам се никога да не се случват подобни ексцесии, защото това няма нищо общо с играта, която всички много харесваме.

Отговор на въпрос от mermel

Здравей. Кой е най-добрият футболист в света, според теб?
Сложен въпрос. В момента симпатизирам на Роналдо, но не мога да кажа, че е по-добър от Меси. Двамата са различни, но битката между тях е уникална. За мен най-добрият футболист за всички времена е ПЕЛЕ!

Отговор на въпрос от Voivoda

Привет, господин Стоянов, четох внимателно коментара Ви по повод връщането на Живеца в Левски. Видях и, че сте писал за късия договор. В този ред на мисли въпросът ми е следният: Възможно ли е въобще да се каже, че Живеца е голям левскар при все, че Левски в момента го спасява, а той не иска да подпише дори до края на сезона? И още един въпрос - връщането на стари кадри не води ли до отстъпление от посоката наречена "ЮНОШИ" и то със сини сърца? Ами ако върнат и Гаджев, при тази перфектна централна двойка халфове към момента - какво правим?
Мисля, че процесът е взаимен. Левски помага на Миланов, но и Миланов помага на Левски. Отборът има нужда от футболисти, а още повече, ако са доказани. Горе-долу съм наясно със заплатата на Живко Миланов и тя е много по-ниска, отколкото на чужденците и опитните българи в Левски. Живко Миланов вече е на 31 години, но е ЮНОША на Левски, което показва, че е наясно с клубните традиции. Той е десен бек, а в Левски като такива използват Роман Прохазка и Сашо Александров. Кой от тях двамата е юноша със синьо сърце, както казвате? Ако върнат Гаджев - не знам, но не са го върнали, така че нека не говорим за хипотези. Смятам, че тази двойка /Де Ноойер - Костадинов/ няма да я пипат. Всъщност, ще я пипнат, когато дойдат наказанията, а това няма да е след много време. Темата с юношите е интересна, но е хубаво да не залита в крайности. Който заслужи, нека да играе. За Левски ще е супер, ако тези момчета се наложат.

Отговор на въпрос от Доктор Хаус

Здравей! Има една поговорка от българският фолклор : "Ти му викаш,куме Иване...то си знае своето....." Въпросът ми е: валидна ли е тя в случая за двама бивши треньори на Лудогорец,Стоев и Петев? Аргументирам: 1.Левски играе с двама леви защитника и двама дефанзивни халфа,че и не смее да играе с двама нападатели дори като домакин срещу последния.Голяма,голяма излагация! 2."Треньорът" на националният ни тим по футбол продължава да праща повиквателни на футболисти,които не играят в клубните си отбори,за сметка на по-качествени от родното ни първенство. И по двете точки,на мен и на теб,на журналисти и фенове ни е ясно,че това не е правилният подход и може само да доведе до нови резили,но,не..... въпросните господа са "решили" така. Та,въпросът ми е за поговорката ;-)
Поговорката иде малко брутална...

Отговор на въпрос от Asen_77

Г-н Стоянов, Моля обадете се на г-н Георги Иванов - Гонзо и му предайте, ако обича да не връща пазарджишкото мрънкало Владимир Гаджев в Левски. Аман от неговите медийни и посредствено футболни изяви в Левски. Не е желан на Герена и да не се връща под никаква футболна форма там. Благодаря Ви предварително! П.п. Бих му звъннал аз лично, но му нямам телефон за да му предам думите Си, който всъщност са думи на голяма част от публиката която присъства на стадиона на всеки мач. Поздрави,
Не виждам въпрос, а вашето мнение по някаква тема.

Отговор на въпрос от bento21

Здравейте, какво е вашето очакване за крайният резултат от предстояшите два мача на националния отбор ? Интересува ме чисто букмейкърската Ви прогноза :) :)
България - Норвегия 1, Италия - България 1. Но не нося отговорност. Ха-ха-ха.

Отговор на въпрос от Lunaticsoul

Здравей ,на всички е ясно че Бойко е казал Стоев да е Треньор, помолете го поне да смени спортния директор.че с оглед на програмата и играта май отива ме на изпадане.;;
Това ми звучи несериозно.

Отговор на въпрос от mar4elllo

Здравейте, Искам да попитам за строящият се сектор А на Герена.Как върви сроежа(с какви темпове)? Кога се очаква козирката? И кога се очаква сектора да влезе в РЕАЛНА експлоатация-седалки и т.н.. Благодаря за предварително за отговора. Поздрави!
Секторът изглежда супер, а това със сроковете вече се проточи доста. Според мен чакат да сложат козирката, а другото вече е почти готово. Трибуната ще е много хубава, дано след това да почнат да правят и другите. Мисля, че за ползване Сектор А ще е готов през пролетта, но всичко е предпоследно, така че...

Отговор на въпрос от gvbalchev

Здравейте, не смятате ли, че на Левски му е необходим треньор, който да разтърси играчите, е не само да кометнира, как Пирин се е затворил, как терена е крив и няма острота. Когато се очаква последните 20 минути да има повече набези към наказателното поле на Пирин, той вади Курдов. Вместо Курдов, централен защитник да беше извадил, нямаше да сбърка, никой не топли точицата срещу Пирин. Финалът за купата с Гонзо нечело, щеше да завърши поне 2-0. Стоев е добър тактик, но за отбори, които крадат точки и се борят за оцеляване. На Герена, не трябва да се изграе просто футбол, трябва да има върхушка от първата до деветдесетата минута,
Трудно ми е да преценя. В интерес на истината Стоев мина по труден път, за да класира Левски на финала, но там нещата не се получиха. Сигурен съм, че Левски има нужда от импулс, но не знам как точно ще му го предадат.

Отговор на въпрос от Gianluca

Здравей, Стефчо! Имам няколко въпроса и се интересувам от личното ти мнение като човек, който е близо до отбора. Въпросите ми са свързани със Стойчо Стоев: 1. Мислиш ли, че той успява да "извлече" максимума от потенциала, с който разполага отбора му? 2. Не ти ли се струва, че в "напечени" моменти става доста объркан и това се отразява на смените, които прави по време на мача - например финалът в Бургас, предишния кръг на Лаута и домакинството с Пирин. Визирам най-вече, че вади Де Ноойер и губим центъра 3. Не подхождаме ли прекалено предпазливо в някои моменти, например гостувания в Разград и домакинства срещу непретенциозни отбори, когато можем да играем дори с двама нападатели? 4. Не се ли предоверява той на някои опитни футболисти, вместо да залага на някой в по-добра форма (визирам вчерашното представяне на Бедоя, вместо да започне с Боби Цонев зад нападателя)? 5. Не мислиш ли, че е несериозно след слабия мач с Пирин да обяснява с какъв футболист (описвайки качества като - дрибльор, остър и т.н.), ако разполага, то може да бъде решен такъв мач? Не е ли време да помисли как да постига резултати с това, което има? И аз зная, че с Робен или Роналдо щяхме да победим Пирин. Но нима не разполагаме с нужните футболисти поне да надвием Пирин? Благодаря за личното ти мнение!
В някои от зададените въпроси виждам отговори. Финалът за Купата на България не беше най-добрият мач на Стоев, меко казано, не мисля, че се панира в трудни моменти. Снощи смятам, че трябваше да остане с двама нападатели, нищо че не са във форма. За Левски равният е равен на загуба. Мисля, че не само Стоев, а всеки треньор е длъжен да развива наличните играчи. Бедоя пък е в слаба форма, което е нормално и беше истинско мъчение да го държат 90 минути на терена. Можеше да почне Цонев, а испанецът да играе в последните 30 минути. Всичко това се коментира много лесно след мача...

Отговор на въпрос от flaboy

Здравей ,искам да попитам защо не се дава шанс на Ради Цонев и Влади Мисяк (македонеца май го разкрихме ) ,а се продължава с пускането на Орачев като крило .Вижда се ,че това момче неможе един пас да направи в посока вратата на противника ,камо ли да се надиграва с някого ек на ек ,поне според мен е изключително слаб и безполезен ,бави атаките ,връща топката почти винаги назад ... Значи ли това ,че другите двама са по слаби и от него или има някаква тенденциозност в избора на състав . Благодаря предварително.
Не знам. Левски си има треньор, който преценява, а след това е редно да носи отговорност. Последните два мача бяха колкото слаби, толкова и важни за Левски. Мисяк може да играе на тази позиция, но мисля, че силата на Радослав Цонев е пред защитниците. Като опорен халф, а там са двамата най-добри на този етап в Левски - Де Ноойер и Костадинов.

Отговор на въпрос от Mr_tric

Здравейте! Според Вас, правилно ли е решението на Стойчо Стоев да пуска Мики Орачев вече пореден мач титуляр? Да, наясно съм, че това си е негово решение кого да пуска, но мотивът за въпроса ми е, че той с нищо не оправдава това доверие. Наясно съм и с това, че тази позиция не е характерната за Орачев, но това само засилва озадачаването от решението на треньора. Не би ли бил по-подходящ за титуляр един Денис Махмудов, който по принцип си играе на тази позиция, а не да се появява само за 10-15 минути? Благодаря предварително!
Трудно ми е да преценя, но е факт, че в последните два мача Орачев не е на равнище на тази позиция. Странно е как смятат да вкарат във форма Махмудов, като го държат на пейката, но от друга страна треньорът вижда най-добре какво правят футболистите по време на тренировките. Може Махмудов да е много слаб и там, така че треньорът няма особен избор.

Отговор на въпрос от csimoen2

Здравей Стефане, Дали имаш информация относно зациклилата селекция в Левски, крила, трансфери, Абди и т.н.? Както и евентуалното привличане на Живко Миланов на какъв етап е? Дали е готов да помогне веднага на отбора? Благодаря ти.
Мисля, че ако Миланов подпише с Левски, ще е готов още за следващия кръг след паузата за националните отбори. Другото е зациклило, както и вие отбелязахте. Всичко е предпоследно.

Отговор на въпрос от Voivoda

Здравейте, знаете ли да има някаква развръзка около момчето Кадр Амини, което поредна седмица кара проби в Левски? Щом толкова дълго се застоя дали има голям шанс да подпише с Левски?
Не мисля, че ще подпише с Левски.

Отговор на въпрос от DrAvalanche

Г-н Стоянов, Зададох въпрос на вашия колега Веско Вълчев, но той се направи на неразбрал. Моля да му предадете този уточняващ въпрос, пък белким сега не няма неясноти в питането Господин Вълчев, моля да не се правите на неразбрал. Въпросът е за стадиона, не за тренировъчната база. Такива бяха и заканите на едрите индустриалци - 4 милиона от държавата, 16 милиона от тях. Толкова ли Ви е страх да не ги разсърдите?
Веселине, отговори на човека. От какво да ме е страх?

Отговор на въпрос от housestyle

Здравей, искам да питам какво става с Зе Соареш?
За последно беше в един бразилски отбор, но доколкото знам спря с футбола. Не съм 100 % сигурен, но имам такъв спомен.

Отговор на въпрос от stelisti

Може ли.. да попитате Гонзо дали не съжелява че махна Йоканович вкара Уотфорд в Висшата лига а сега и Макаби в ШЛ
Не го е махнал Гонзо, защото тогава той беше треньор на Черно море.
  • 2