Тази история напомня друга история преди години в Перник. Някои от героите участват и в двете истории.
Да, купите са спечелени, но остава мъката от загубата в Рим и фактът, че Реал е по-добрия отбор.
Къде се продават билети за мача- на касите на нац.стадион или в ОЛХ?
То пък вие, калените в битки с неправдите, нали стигате до финал в ШЛ всяка година и Реал и Барселона се стряскат само, като чуят името ви-символ на честността.
Спокойно, Лудогорец 1945 или ЦСКА 1948 ще се преименуват и всичко ще бъде наред.
Превърнахте се преписвачи на взаимно опровергаващи се новини, в които се оказва, че няма грам истина.
Пропуснали сте да напишете, че Перес е вероятно единствения футболен президент, който плаща в името на добрите клубни отношения по-големи суми от откупните клаузи на играчите. През лятото плати 5млн.в повече за Тео Ернандес и 1,5млн. за Себайос. Въпреки всичко, да платиш 20млн. за резервен вратар, който можеш да вземеш след 6месеца без пари ми изглежда малко вероятно.
?????????????????
Защо точно ГранТ да коментират? Такива случаи има десетки по света. Ти не си ли отказвал по-висока заплата?
Ми той Габи си беше за гонене още първото полувреме, а и после за нарушението срещу Касемиро. Уникални сте с тия новини.
Браво, поредната (не)сериозна новина.
След като му простиха просташкото нарушение в наказателното поле и не го изгониха, след като изтърпяхме безбройни симулациии, защо сега да не изтърпим и това? Това, ако е феърплей, здраве му кажи.
Българският ЦСКА не си е сменил собствеността, а фалира. Участващите в различните групи отбори с това име нямат нищо общо с ЦСКА.
Не чувстваш ли малко неудобство, че името си не можеш да напишеш без правописни грешки, а си решил кръстник да ставаш? Бих добавил още нещо-свинята лебед не става.Може Mercedes Great Wall да стане, Литекс в ЦСКА София да се преструктурира, но свинята лебед не става.
Един червен баскетболен клуб направи тази далаверка поне два пъти-един път с играч от голям мащаб(за жалост покойник), а после и с гръцки сервитьор и забележи без да напуска елита. Завлекоха всеки, който се и докоснал до тях. Късата ти памет е направо учудваща. Сегашните сини баскетболни управници са направо аматьори в сравнение с червените "герой".
Най-хубавото е, че е съставен поименен списък на феновете на панчеревци.
Общината трябва да има приоритети в разходите си. Хората в Разград сами могат да преценят доколко издръжката на футболен отбор в подобни размери е целесъобразно. Безспорен факт обаче е, че този град няма нито икономически, нито чисто човешки ресурс да бъде фактор в европейския футбол и всичко това, което се прави в момента е лишено от всякаква переспектива.
Крайно време е държавата да регламентира със Закон как и в какъв размер общините да подпомагат спорта. Така е в Сърбия, където всяка община е задължена да отделя по 6% от бюджета си за спорт, така е в повечето нормални държави. Наистина не е справедливо някъде да се отделят пари за спорт, да се издържат отбори, а другаде не. В София например се отделят три пъти повече пари за столичния зоопарк от всичко наречено спорт.
Дарвин вече е изложил теорията си за биологичната еволюция и за произхода на човек. Напълно ненужно е да се опитваш да я оборваш или да търсиш обратния път към първобитните примати.
Аз няма да те обиждам, но го заслужаваш. Относно заплатите, има толкова много информация, само напиши в google "заплати ЦСКА" и всичко ще ти е ясно. Можеш да се поинтересуваш дали футболистите на ЦСКА могат да упражняват професията футболист като основна, какви договори могат да подписват, какви финансови стимули могат да получават и за какво. Хайде първо прочети, а после протестирай.
Малко си позаспал. Днес е 25.11.2015г. и титлата шампион на България и участник в ШЛ не се получава с решение на ЦК на БКП, УС на Литекс Комерс или ГГ.
А ти къде беше? Сега правиш ли нещо? Попитал ли си поне веднъж нормално ли е играчите да получават по 10хил.лв. заплата за да тупат селски отбори съставени от бармани и сервитьори? В същото време се дължат пари дори и на баба Гица и Гицево както казва един класик от Овча купел. Как един път не ви увряха главите, че Литекс си е Литекс, Локо Мездра си Локо Мездра и т.н и не могат да станат ЦСКА.
Кой е работодателят в ЦСКА? Кой определя заплатите в ЦСКА и как ги получават? Всеки постъпил лев трябва да отива в НАП, а за заплати и дума не може да става. На всяка нормална фирма банковите сметки щяха да са блокирани на секундата. Поне два пъти в годината вадя удостоверение за липса на задължения от НАП, а го декларирам поне пет пъти с нотариална заверка пред различни институции за малката ми фирма с годишен оборот 150хил.лв. Клубът е в несъстоятелност, говори се за сторниране на плащания от м.г., задължения равняващи се на 30млн. лв. и заплати от по 10хил. на футболисти за В група. Това, ако не е парадокс здраве му кажи.
Много интересно е месечното възнаграждение на синдика-1500лв. при положение, че заплатите в ЦСКА са между 5 и 10хил.лв., ако е вярна информацията в нета. Играчите получават и премии за победите над селските отбори във В група. И така синдикът, който трябва да разпределя постъпленията, получава в пъти по-малка заплата от играчите, които по статут не могат да упражняват играта футбол като основна професия. Любопитно е дали към днешна дата ЦСКА плаща данъци и налози на държавата? Дали изпълнява ли инвестиционната програма, по която получи многобройните бази използвани от времето на социализма/комунизма, по-големи от тези на клубовете в Англия(така поне твърди един бивш чиновник с ранг на министър)? Това са основните въпроси, който занимават цялото общество.
Дай Боже да е прав Ники Александров. Така да се каже, от неговата уста(клавиатура или химикалка) в Божиите уши.
Постъпката на Ганчев е благородна, но е безкрайно жалко, че волейболен клуб Левски, създал толкова много отлични волеболисти няма зала, където да тренира. Държавата трябва да отговори защо е така.
Ти си поредния, които пише лъжа след лъжа, без ни най-малко да се притеснява. За пореден път ще обясня- в момента мястото в НБЛ не се извоюва, нито се запазва. Миналата година нямаше изпадащи, а Академик Пловдив не е извоювал мястото си на терена. Той просто се записа в НБЛ, както и Левски 1914. Същото е положението и с жените. Обясни какво стана с жените на ЦСКА по времето на Коен? Как влязоха в елита новосъздаден клуб?
Пълно безумие на БФС и носителя на тв правата е най-чаканото родно спортно събитие Левски-Лудогорец е по същото време с финала на европейското по волейбол. Тези хора българи ли са да ни лишават от едното спортно събитие?
Сега очаквам коментара на Стойчо Стоилов. След двата мача с Берое, в които ни поряза тотално, след мача с Лудогорец, да сложиш този съдия, който е и бивш играч на Литекс. Този футболен рефер има една единствена причина да е още такъв- дългогодишната връзка с дъщерята на Атанас Узунов. Някой знае ли къде се загуби Величко Дихонов, този класик, чието име стана мерна единица за тъпота, според класика Венци Стефанов.
1.Не го е казал;
2.Всеки си има мнение и трябва да се уважава;
3. Роналдо със сигурност е No1 по благотворителност в света на спорта и това, което си написал е обида преди висчко за теб;
4. Меси със сигурност е No1 по най-много отбелязани голове с ръка. Повече дори и от легендарния Марадона. Един такъв гол едва не реши ЛаЛига в полза на Барселона в предпоследния кръг.
5. Меси със сигурност е единствения професионален полеви футболист, пробягал по-малко км. от вратар в мач от ШЛ.
6. Двамата са съвсем различни, несравними футболисти.
  • 1