Аврам Грант ще подпише договор с Левски за две години и срещу рекордна месечна заплата, пишат медиите в Израел.

Според Maariv.co.il, Грант се е разбрал с изпълнителния директор на "сините" и единственото, което остава е подписът му.

Велев няма да е помощник на Грант, а поема отбор в Израел?

Информацията твърди, че в Левски той ще получава по 800 хиляди евро на сезон, а договорът ще е за 2 години. С други думи, ако това е вярно, то специалистът ще получава почти по 67 хиляди евро на месец, което е умопомрачителна сума за родните стандарти.

Грант ще се завърне в България след честванията на местния празник Тиш’а бе-ав (Девети ав). Това значи, че в четвъртък той ще се завърне в София, а самото подписване ще стане факт ден по-късно.

Грант се срещна пак с Русев и замина за Лондон

В България Грант е бил заедно с адвоката си Уди Сохтовиц.

Същото издание твърди, че Емил Велев няма да е помощник на Грант, тъй като някои хора в Левски не желаят връщането му на "Герена".

Maariv.co.il цитира и изпълнителния директор на Левски в оставка Диана Иванова, която също преговаря снощи с него: "Вчера се разбрахме с Аврам Грант да стане част от отбора ни. Левски много иска той да води тима. Подписването ще стане след Тиш’а бе-ав. Грант се прибира в Израел и ще е отново тук в четвъртък. Всичко е готово, чакаме само подписването."