Да си намерят баджанак да му вземат лиценза да прекроят групата и да ги вкарат , Модена Тире Албинолефе , и да вземат историята на Албинолефе
- На 27 май 2016 г. Чавдар (Етрополе) е преименуван на ЦСКА 1948 и премества седалището си в София. На 2 юни 2016 г. клубът придобива еднолична собственост над Литекс (Ловеч) и от същата дата Литекс е преименуван на ЦСКА - София и премества седалището си в София. От клуба е заявено намерение за предстоящо придобиване на спортните активи, марки и история от намиращия се в процедура по несъстоятелност ЦСКА (София) като двата клуба са с едни и същи собственици. На 30 май 2017 г. клубът печели търга за всички активи на старото дружество в несъстоятелност.
източник: bulgarian-football.com

ТОВА Е ОФИЦИАЛНАТА ИСТИНА ЗА СЪЗДАВАНЕТО НА ГМО ЦСКА - СОФИЯ
1. ЦСКА 1948 (София) 13 12 1 0 58:3 37 [+]
2. Витоша II (Бистрица) 13 9 2 2 49:18 29
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
3. БМ Спорт (София) 13 9 0 4 27:15 27
4. Гранит (Владая) 13 8 1 4 37:19 25
5. Левски-Раковски (София) 13 7 2 4 37:23 23
6. Академик 1947 (София) 13 6 2 5 33:29 20
7. Железница (Железница) 13 5 1 7 25:41 16
8. Урвич (Панчарево) 13 5 0 8 31:42 15
9. Орловец 2015 (Кокаляне) 13 3 1 9 21:53 10
10. Урвич 1960 (Долни Пасарел) 13 2 3 8 17:42 9
11. Люлин (кв.Люлин, София) 13 1 1 11 22:65 4 [+]
12. Конелиано 2005 (Герман) 13 3 2 8 29:36 11
Браво Пламене , браво момчета , накарахте ни да се гордеем с вас , Винаги с вас
И всичко това с цел отборът на ДС да се покаже като противоположност на лошия ЦСКА, който не плаща, и да се даде възможност на гниди като вас да си отварят миризливите усти. Какво ще кажете за законността и морала на новия баскетболен тим на ревльото Тити?
Как Папазов направи нов клуб " изтри с гумичката " 12 милиона дългове към държавата изтри 40 те милиона дългове които е взел от вносителите на КТБ и сега хоп нов чист отбор и как почва директно от Първа лига на Баскетбола , не нагъл а на Нта степен нагъл е Папазов , викнете го и го питайте като фалира старият клуб и го закри платили си данъците ?
Зелените жилетки от отбора на „ДС” за пореден път проявиха безграничната си наглост. Вместо да се занимават с присъщи за тях дейности като охрана на багери, супермаркети и футболни мачове, те си позволяват да "разсъждават" над това какво е законно и морално в България.

Триумф на абсурда е хора като тях да употребяват думата "закони", и то с главни букви, в изречение. Върхът на наглостта е следният "въпрос": „Защо ПФК ЛЕВСКИ СОФИЯ плати почти 1 милион от задълженията си през последните седмици, а не закупи 3 нови скъпи попълнения?“ НЕуважаеми охранители, важният въпрос е не "защо", а "КОЙ"! И отговорът му е много неудобен за вас! КОЙ, или по-скоро КОИ, доведоха един куп държавни спонсори във вашия клуб? Публична тайна е, че това са фирми или с държавно участие или такива, които съмнително често и лесно печелят обществени поръчки. Реално ДЪРЖАВНИ пари, дадени на фирмите ви спонсори от ДЪРЖАВАТА, отидоха в НАП, за да се платят дълговете ви към ДЪРЖАВАТА.

И всичко това с цел отборът на ДС да се покаже като противоположност на лошия ЦСКА, който не плаща, и да се даде възможност на гниди като вас да си отварят миризливите усти. Какво ще кажете за законността и морала на новия баскетболен тим на ревльото Тити?

Привържениците на ЦСКА нямат вина за състоянието, до което редица престъпни ръководители доведоха клуба. Ние винаги сме били против начина на управление, който доведе до милионите дългове. Години наред сме се борили срещу това по всевъзможни начини. През същото време, вие, "великите антикомунисти", се хранехте и охранявахте с парите от агент Тара. От кумова срама направихте жалък опит за бойкот, който продължи... 2 мача.

Сега Тара го няма, но никой от вас не смее да каже на глас КОЙ стои зад подставените лица, които се водят шефове в клуба ви. А междувременно след поредицата спонсори се получи и "изненадващото" обединение в секБтор. Онези, чиито приятели още не са избърсали лайната от лицата си, отново са рамо до рамо на трибуната с тези, които "сервираха" тарелките...

От Фен клуб „Сектор Г”
А Боримиров преди няколко години какво направи на мач на юношите с Черно море , когато му налетяха и фенове на Черно море и го ритаха доста , тогава той беше просто баща на синът си , и тръгнал той Боримиров да говори за мача с Ашдод
Добре де , кога ще спрът издевателствата над феновете на ЦСКА , всички тъпаци и селски кметове и тарикати във тая В група югозапад , тази година заради ЦСКА поичнаха да си слагат цени като за А група 10 лв билет за селският им смотан отбор на Ихтиман заслужават всички да и м обрулиме тиквите с по 7-10 гола и да си чудят от къде им е дошло , тея Септември го направиха утре ще го правят за втори път , и сега и Ботев Ихтиман , а условеята за феновете или техните отбори да не би да имат някакви стойности , за да слагат тея цени , във А група не е имало такива цени 10 лв , затова призовавам Христо Янев и момчетата без пощада да вкарват колкото могат не да спират да си почиват млатене по кратуните на селяците до като дишат , щом ще ни чанчат и ще си пълнят общините с наши пари !