За големите отбори да имаш право да смениш половината отбор в един момент е голямо предимство, предвид, че те имат доста равностойни смени в отбора си, благодарение на това, че са богати тимове. Бедните и малки тимове нямат никакво предимство при 5 смени, защото нямат пари да държат равностойни играчи на всички позиции. Ако в 60-тата минута смениш половината отбор със свежи играчи това е доста зле за противниковия отбор.
Много е умен тоя Капели!
Що така ве?!
@dido2k Че те тъпите комунисти смениха имената на доста отбори след 1944-та, за да се натегнат на невежите и прости руснаци!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Да стои самотен и мастурбира по често, да свали стреса!
Бензема е човек на Зидан и прави каквото си иска, щото и двамата са с алжирски произход. Ако не е Зидан , некадърника Бензема отдавна щеше да бъде вън от Реал Мадрид.
Да му мислят тия които му дават парите на тоя испански педал.
А гърчето къде е ?!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Ливърпул остана без централни защитници. Фабиньо и той се контузи.
Зидан е злобар и карезчия. Обаче много поддържа Бензема щото и двамата са от алжирски произход.
Дано паднат с по-малко. За равен или победа е доста нереалистично!
Стига с тия сърби и руснаци в Левски! Трябва нещо по-различно. Видя се, вече 20 години, че тоя път е неуспешен , а левскарите все за него се натискат.
Тарторите на агитките да водят тренировките. Какъв е проблема?! Нали те всичко знаят и са компетентни.
Освен На Левски и на Чорбарите никой не ще да става треньор. Ганчев ако не дава много пари никой няма да отиде на Борисовата градина да тренира "дърветата" от ЦСКА!
Чорбарите и те да не видят нещо и те смениха треньора, а уж се смятат за стабилен клуб!
Новият треньор трябва да е някой голям чорбар!
Не са виновни футболисти и треньори за нивото на футбола в България, а порочната система в България , част от която са и повечето собственици на футболни клубове. Бизнесът в България е слаб, което означава, че: първо капиталистите нямат пари за да спонсорират или да купят футболен клуб. и второ може би най-важно хората нямат пари за билети за такова безлично и слабо първенство, което да ги привлече на стадиона.
Ще го вземат в Левски, да оправи левскарите. Проблемът е само да не го съблекат гол , като го представя Сираков!
Стамен Белчев е много добър треньор и освен това е много културен. Като плюе, не пуска плюнката просташки, а я пуска тънко на земята точно пред себе си!
Инеста направи Меси велик футболист. След като Инеста напусна Барса, вече можем да кажем какъв футболист е Меси. Представянето на Меси в националния отбор на Аржентина е същото както сега в Барселона- СЛАБО! Точно обратното Роналдо където отиде показва класа.
Отношенията между ръководство и играчи трябва да е уважително. Ясно е, че липсата на пари ще провокира напрежение.
Не мисля, че това което става във Левски не дава отражение на психиката и нивото на играта на футболистите. Ако Сираков донесе спокойствие и финанси в Левски, то резултатите ще са налице!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Не са виновни играчите и треньорите. Българи е последна държава в ЕС , при това положение българския футбол не може да бъде оазис на благоденствието. Българския футбол ще бъде отражение на всичките политическо-икономически провали на властта в България от всички политически сили.
Меси беше добър заради Инеста. След като се махна Инеста , се установи, че Меси е един добър но не гениален футболист! Това обяснява нещата, защо в националния отбор на Аржентина, Меси има посредствени изяви!
Проблемът не е във футболистите и треньора.
Недъзите в българския футбол се коренят много по-дълбоко. Не може България да е на дъното в Европа , а футболът ни да е в някакъв оазис на благоденствието!
@Edin Който копае гроб другимо, сам пада в него, ПединП!
Централните защитници са доста прости и не знаят да играят при изритани топки от противниците назад към тях. Голът на Славия и втория гол на ЧМ са почти идентични грешки на централните защитници.
  • 2