Британският таблоид Daily Mail гръмна с новината, че най-добрият български тенисист Григор Димитров има ново гадже. Според информацията, хасковлията  има връзка с Екин-Су Чулчулоглу, която е популярна с участието си в риалити шоуто „Островът на любовта“.

30-годишната Чулчулоглу, родом от Турция, вече развила успешна кариера във Великобритания като модел и тв-водеща, където живее от десетгодишна.

Според източници, тя и Димитров са се запознали чрез общи приятели и са споделили няколко тайни срещи в градове като Лондон, Париж и Монте Карло, които родният тенисист обитава. Димитров, който наскоро се раздели с Мадалина Генеа, румънска актриса и модел, е забелязан да прекарва време с Чулчулоглу, която също наскоро е приключила връзка с колегата от същото риалити Давиде Санклименти. Романсът им приключва през юни миналата година, пише още изданието.

Двамата са се стремели да поддържат връзката си дискретна, макар че са били видени заедно в Париж, където са се радвали на компанията си, споделяйки моменти с фенове и приятели. Свидетелски разкази ги описват като излъчващи щастие и забавление, въпреки опитите им да останат незабелязани.

СНИМКИ НА ПРЕКРАСНАТА ЕКИН-СУ МОЖЕ ДА ВИДИТЕ В ГАЛЕРИЯТА!

„Те просто се разхождаха небрежно заедно в Париж, снимаха се с фенове и бяха толкова приятелски настроени един към друг. Привличаха внимание, но опитваха да се скрият. Това е връзка, която никога не бихте очаквали да видите по улиците на Париж. Но те просто се мотаеха, изглеждаха добре заедно, тя се усмихваше и се смееше и просто изглеждаха така, сякаш се забавляват“, цитира Daily Mail източник на изданието.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ekin-Su (@ekinsuofficial)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ekin-Su (@ekinsuofficial)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ekin-Su (@ekinsuofficial)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ekin-Su (@ekinsuofficial)