За това този отбор никога няма да е шампион с Ганчев освен по някаква случайност - от много години отй не гони градене на шампионски състав, а само правене на пари от футбола и при първа възможност продава водещите си играчи. Той сам призна, че това е основната цел да премести отбора си в София, защото в Ловеч не искали да идват по-качествени играчи.
Отборът с най-жалката публика - едва ли има отбор в света, чийто фенчета са си рязали гредите, копали гроб в центъра на терена, смчквали гредите и чупили прозорците на стадиона. Ах, колко жалко е да си припок!
Ясно - пак ще замазва очите на недоволните фенове с обещания за пачки и просперитет - както всеки път в последните 6 години, когато нещата се прецакат и се наддаде вой. И след 2 дена пак по старо му.
Като искаш отбора на баща си, защо припознахте Литекс и ги домъкнахте на Българска армия? След фалита да си бяхте започнали с ново дружество във В група, както правят отборите с достoйнство в чужбина. Сами сте си виновни за това ГМО!
Фенoвете на тоя отбор са най-жалките в България. Надали има друг отбор, чиито фенове са си рязали грeдите, копали гроб в центъра на терена, смачквали греда и чупили прозорците на стадиона.
Венъж предател, завинаги предател. Всички помним как предаде Борусия и избяга без пари в Байерн. Сега същите номера. Надали му е останал фен на тоя клоун.
Оичове, колко струва пускането на тази стартия? Защото иначе няма как да напишете такава гротеска. Кой плаща 5 милиона евра за нападател, който през цялата 2022 е вкарал 2 гола? И то в жалката ЕфБет лига, а преди това е вкарал 14, което за нивото на нормално първенство се равнява на 3-4? Смях!
Те и при Х се прощават.
Така най-боли. Простихме ви, като не вкарахме останалите си 4-5 положения. Докато ви се смеехме как се мчите да стигнете наказателното ни поле и поне да уцелите вратата на едно 17 годишно дете. Ама Чичо Пенчо, вие дори това не можете. Жалка картинка сте.
Това е все едно Славия да покаже титлата от Шмапионската лига на Реал Мадрид - все други отбори са ги спечелили, а не показващите. Да не забравяме, че ЦСКА-София е само наемател на този стадион и музея там и няма нищо общо с цска.
Накрая пак ще платят една добра сума от 200 000 евро, както е по правилника на ФИФА за развитието на играча - не е лощо за играч, който никога не е играл за първия отбор.
За пореден път Йомов и жалкото му отборче с тире показаха, че са едни големи боклуци. И той , и отборът му официално излъгаха в обръшение. ЗА пореден път. Това явно е в кръвта на един предател и едно ловшеко-софийско ГМО.
То, в тоя отбор само престъпници. Като започнеш от високите етажи, та стигнеш до тоя.
Това е един от двата големи проблема на отбора с тирето - един треньор направи няколко слаби мача и вече е аут. И всяка година се сменят по трима. Ама това, че един треньор е праивл селекция, подготовка и т.н. няма значение, следващия опира пешкира. Така няма как да се постигнат успехи. Същото е и с броя нови играчи - всяка година идват по 10 и си тръгват още толкова. Третия им пробле е големия брой чужденци, на които обикновено не им пука за отбора. Трябва българи да са лидерите в един български отбор.
А защо не казваш, че държавата губи милиони от тая сделка? Досега вземаше няколко милиона наем годишно. Сега ще дава терена за безвъзмездно ползване 30г. Колко милиона се губят от наеми за 30г., а?
Ей, смешен, защо не дадохте пари за стадиона на Левски, когато държавата наливаше милиони в стадионите на Ботев Пд, Локо Пд, СПартак Пд, Берое, Лудогорец, СЛавия, Арда, Черно море, Дунав, Локо ГО и т.н., а?
Че вас никой не ви пита! Потапяйте се!
Ако искат да станат истински отбор, трябва да разкарат и двамата.
Както винаги съм казвал - Ганчев от купи и трофеи не се интересува, шампионски състав не гради и никога не е планирал такъв. За него важни са трансферите и парите от тях, парите от Европа, за да излезе балансът, а трофеите са, ако дойдат случайно.
Ице, да не забравиш да ги поздравиш и по случай закриването им на 9 септември 2016г.
А скоро ще има и празник - 6 години от закриването си.
Е, после треньорите да не реват защо искали омлет, ама нямало яйца. С такава кокошка.....
Злобната мишка ближе рани във фермерското първенство, забравен от всички и играе срещу Клермон и Анже, докато цял свят гледа Реал под светлините на прожекторите. Умира си на мъка.
Балъци, какви дългове останали от предното ръководство, като това са дългове, натрупани точно от Гaнчев, когато ЦСKА-Сoфия спечели търга за стадиона с отчетите на Литекс и това са дължими наеми от тях.
И какво общо имат руските и белруски тенесисти с това, че украинските тенесисти не могат да се завърнат у тях (те и без това рядко го правят, колкото Григор си идва в България)? Да не би те да се бият на фронта? Или това спиране ще накриви шапката на Путин?
@1973red - Прави си - Ботеф могат да бъдат извадени от групата. Феновете им са едни медузи, които само създават проблеми и нямат място на гостуващите стадиони. Когато на Герена гостуват нормални агитки или няма такива, ексцесии никога няма.
Защо не бяха спрени американските спортисти след нахлуването на САЩ във ВИетнам, Ирак, Либия, Сирия?
Много сте ограничени в тая редакцийка, ей! Стоичкофф изригва поне по 2 пъти на седмица и 10 месечно. Голямо изригване правят Илияна Раева и още няколко човека. Вие друга думичка не научихте в речника си? Бива ли всяко второ заглавие да е , че някой е "изригнал"?
Това добро момче хвърля бомба в собствения си сектор, при което е пострадала жената? Явно само такива са "добрите" невинни украинци.....
А защо не си признахте, че жената е обгорена от бомбичката на това украинско пиянде, както написа полицията?
  • 1