@Готвача - А бе на нас държавата още не ни е създала специална Първа лига и да ни е поканила служебно в нея и не ни не направила специален търг със специални условия, на които само ние отговаряме, за да вземем стадиона, както прави с ЦСКА-София; не ни е опростила 12 милиона данъци, както направи с ЦСКА, не ни е купило държавно дружество и да ни налива по 6 милиона вскяка година, както ТЕЦ МАрица изток купи Берое, не ни е дала 25 милион за стадион като на Ботев или 13 милиона за стадиона, като на Локомотив Пд, нали? Ето кои са бутаните държавни отбори,
Ама вярно втая редкацийка работят само некадърници - откъде накъде в парите ще включвате и заплатите за миналите месеци, които му се дължат? Те се дължат на всички в Левски и ще бъдат платени рано или късно независимо дали игарич и треньори бъдат махнати, уволнени, продадени или не. Тия пари не са неустойка, а са си дължими за минал период и не могат да бъдат включени в "цената" на уволнението на Хубчев. Таква е само неустойката за бъдеще време, която още не се знае колко е.
А бе журнаслити неграмотни - не научихте ли имената на отборите у нас? Ка единия го пишете ЦСКА 1948 (както се и казва), а другият го пишете ЦСКА при условие, че официалното му име е ЦСКА-СОфия? Неграмотни сте и не можете да отворите Търговският регистър ли? Или паричките ви го забраняват?
Я питайте Цеката кой е виновен за избухването на 2 световна война. Отговорът го знаем. Божков е в основата на 23543875834 международни конфликта и далавери в света през последните има -няма 200 години. Цеките знаят всичко, откакто държавата разпъна чадъра си над тях.
Интересно, къде ли е бил през всичките тия години "бизнесменът" Найденов? Той не е бил съдружник на Божков, не е крал заедно с него, не е рпавил престъпленията заедно с него, не е трупал милионите си с далавери заедно с него. И как прокуратурата го прикрива и само него не разследвва, все едно не е действал заедно с Божков? Кога в България ще има истинско правосъдие и независима съдебна система, която да не се управлява от властта?
Прав е - отборът е създаден по честен път, тръгва от най-ниското ниво на българския футбол, което е законовия начин играе с българи - това петни името ЦСКА, където са свикнали да ги вкарват директно в А група след създаването им - и през 1947г., и преди 4г. все така, там мразят българите и предпочитат да играят с чужденци. А най-обичат да прекръстят друг отбор на ЦСКА, да му лепнат тире и да го преместят от Ловеч в София..... ама то акъл от бивш цесекар ли да искаме?
Естествено, веднага нарушиха закона и заповедта на министъра след като се разрева дъражнот оотборче с тирето - за кой ли път правителството нарушава законите, за да избута напред сжоето отборче. После и Купата ще му подари, както беше последния път, преди да фалира старото ЦСКА.
Естествено, веднага нарушиха закона и заповедта на министъра след като се разрева дъражнот оотборче с тирето - за кой ли път правителството нарушава законите, за да избута напред сжоето отборче. После и Купата ще му подари, както беше последния път, преди да фалира старото ЦСКА. Що се отнася до тестовете - хората в нормална Европа правят тестове преди всеки кръг, ама ние нали живеем в пещерната еопха с тая власт....
Естествено, веднага нарушиха закона и заповедта на министъра след като се разрева дъражнот оотборче с тирето - за кой ли път правителството нарушава законите, за да избута напред сжоето отборче. После и Купата ще му подари, както беше последния път, преди да фалира старото ЦСКА.
Тъмен, какъв друг - в тирето мразят българите.
Интересно, защо след като вкара гол срещу Арда, който му отмениха, Костов отиде да прегръща Първо Тодоров? И ако нещо не е доволен, че останал резерва за един мач, то от отборът веднага ще решат ей така да го освободят, щото бил недоволен в един мач. Само клошари ли наемате да ви пишат статиите?
Каквото и да плямпа Венци, играчът е продаден на втородивизионен белгийски тим, а не на Ман Сити, както лъгахте доскоро, както лъга и той. Може и никога да не чуят в Сити за него и Всички излъгахте, че трансферът ще е в Сити. Е, не е, а е във втора белгийска дивизия, където може да продаде всеки български отбор!
Значи тирето ще е без публика на финала. И понеже сте умни колкото 2 магарета накуп - в Германия и Холадния щели да пускат фенове на финала - ами то и в България ще има, кой е казал, че няма да има? И като давате пример тия държави - да прекратим ли и ние първенството като в Холандия или да играме без публика, като в Германия?
А бе аматьор, как ще ми сравняваш ситуацията между Левски София и Левски Кюстендил с тази с ЦСКА-София и ЦСКА 1948? Двата отбора с името Левски си бяха от различни градове, те никога не са претендирали, че са един и същ отбор. Същото важи за 3-4 Локомотива, които имаше едновременно в А група, няколко спартака и т.н. Докато ЦСКА-София и ЦСКА 1948 претендират, че са наследник на един и същ отбор, ограха на търг за ембелмата му, искаха един и същ стадион - това е Балкан разлика, ама за хора, които имат нещо в главите си.
Не вярвам - пълни измислици. И какво изостряне на отношенията с Тодоров, като Костов тръгна първо треньора да прегръща, след като вкара гол на Арда, който беше отменен. Това показва поредната ви лъжа.
А бе измисленяк - а защо баскетболиста Никола Йокич, който се срещна с Джокович е болен доста преди Григор? Кой кого е заразил, а?
Браво! Всички се сещаме каква кочина оставиха играчите на цесека тире софия след себе си в съблекалните на Витоша Бистрица. Изводите са ясни.
Ебаси великия трансфер, ебаси яката визиткаааа!!!! От кофите ли си събирате журналята?
Единственото взривяващо нещо в статията е малоумието на афторчето на заглавието. Ако си взриви една пиратка в дирник, светът нищо няма да загуби.
Какво стана с обещанието Колев и Хубчев да си подадат сами оставките, за да може новият собственик сам да си избере екип, защото така било коректно? Ккаво стана с големия мъжкар Хубчев? На приказки е лесно, ама като трябва да се действа - показва какво е л..но! И какво от това като е подпсиал като германски гражданин? Много западни фирми действат на територията на България, но са длъжни да се съобразяват с българското законодателство. И Роси беше подписал като италиански гражданин, ама загуби делото за заплатите срещу Левски.
Какви други, ако не чужденци. Набързо се изпариха люляковите мечти на припоците за трансфери на българи и налагане на юноши след освобождаването на няколко чужденци по-рано.
Не мога да понасям Венци Празната глава заради постоянното бъркане в работата на Левски, но какво лощо има да вземе толкова пари, след като си е намерил купувач за такава сума? Да ги взема - няма сърби и хървати да бъдат продавани за милиони.
И какво предимство ще получиш на празен 100-хиляден леген?
Всички знаем, че Лигата поддържа барселона, бута я напред, подарява й титли и й праща удобни съдии благодарение на пристрстния й президент, но се хващам на бас, че Меси като си тръгне няма да има отлив и на 10 фена. 10 истински фена. Нв гояоря за пишлемета на 7 години, които не знаят пика ли им се или им се играе фтбол, каквито са масовите фенове на каталунците, гледали само Меси в живота си и никой друг голям футболист.
Цека, как пък не нписа нещо за твоите престъпления? Как дтюългогодишния съдружник на Божков, направил парите си балгодарение на Божков, с помощта на Бпжков и с методите на Божков изведнъж е невинен и е по-чист от крадец на близалки? Скрий се бе, че стана за сях на цяла България!
АМи като си никакъв, за какво се обаждаш бе? Вре си дирника навсякъде, където има секс. Ти що не коментираш, че не си забил 2 пирона на тая съборетина в Овча купел за 30 години и добре, че държавата ти направи осветление, иначе още щеше да домакинствате на Националния, ами все другите коментира? По-некадърен от теб няма, така че - не коментирай какви са другите, селяндур!
Чакам сега медиите по цял ден да гърмят как отборът е пред фалит, защото Ганчев си тръгва така, както драскахте по цял ден за Левски и внасяхте напрежение в отбора още от февруари. :Поредният футболен бос, който беше накаран на сила да поеме Левски или ЦСКА. Ганчев години наред не искаше да мърда от Ловеч, защото беше насяно, че ще пръска многократно повече пари за цесекато, отколкото в Ловеч и в ЛИтекс си правеше каквото си иска, а тук феновете постоянно му се бъркат в работите, което е нормално за големите отбори. За това и дълги години не поемаше ЦСКА - оригиналът, но накрая държавата го принуди на сила. Писна му и си тръгва.
Кое цска от двете бе, неграмотни журналя? Нито един от двата отбора не се казва само ЦСКА - единият е ЦСКА-София, другият е ЦСКА 1948. За кое точно пишете? Аман от некадърна паплач, напълнила медиите!
Кое цска от двете бе, неграмотни журналя? Нито един от двата отбора не се казва само ЦСКА - единият е ЦСКА-София, другият е ЦСКА 1948. За кое точно пишете? Аман от некадърна паплач, напълнила медиите!
А бе умници, след като единия мач е с тирето, то какво значение има дали е гостуване или домакинство, след като мачът се играе на Националния стадион и билетите се разпределят 50/50, просто се сменят секторите А и В според домакинството. И в двата случая Левски ще може да продаде еднакъв брой билети за този мач.
  • 1