Много неграмотно заглавие! И грозна да беше, пак щяха да го изгонят, защото изгонването не е заради това, че съпругата му е секси.
Това е нагло полягване и надупване на тиретата! В нормалните държави за таков престъпление - хвърляне на всевъзможни предмети по Десподов, може и от групата да ги изхвърлят. У нас тия, които обичат кинтите, помилват със смешните 2000 лева глоба. Смешна и жалка работа!
В тоя отбор все нещо искат бе, все държавата е длъжна да ги оправя и да им дав анещо. КОга най-накрая ще направите нещо сами и ще спрете да се отбора на държавата? Тя ви създаде, тя ви дондурка и ви подарява титли, сега пък ви е длъжна да оправя залите. Че тия зали са на държавата - вашето дружество да е вложило и 5 лева в тях, че сте с претенции? Волейболния Левски как си намери инвеститор и той построи зала, а не чакаше всичко от държавата?
И аз съм разочарован, че отбор с традиции се оказва пълен със смешници и жалки ревльовци без достойнство. От стоп-кадъра ясно се вижда, че Райнов не е в засада. И явно тия треньират друг посрт, а не футбол, защото блъскането в гърдите с ръка (претенциите, че нямало фаул) все още не е разрешено във футбола.
Класа! Личи си кой е тежката аристокрация и кой е селската първенющина.
Не ви се отдава мисленето, нали? Как може да сравнявате тези 2 случая с напусналите 4-ма? Онези си тръгнаха преждевременно, а на тези 2-та им изтичат договорите
Надали могат да стигнат условията, които предлагаше Цветан Василев, ама щом си рекъл....
Не Берое, а ние - плащачите на тока към ТЕЦ Марица.
Кога пак ще ги върнете на село в Ловеч тия? Може да изкараш човека от селото, ама не и селото от човека.
Пълен смях - ще каже човек, че РОналдо сам е решил да пропусне треньировка и това не е маркетингова среща, организирана от собственика на Ювентус и Ферари, за да печели собственика кинти. Смешно. Съотборниците, като са толкова печени, защо не канят тях да продават Ферарите? Щото са толкова некадърни и безизвестни, че и 2 джанти няма да се продадат заради тях. С изключение на 2-3 застаряващи звезди, но те са наясно с търговската част на футбола и надали точно те са недоволните.
Като чета за планираните трансфери, май скоро дълговете ще стигнат 2 милиарда и фалит.
ПОредното пристрастно изказване на каталунскяи фен Тебас. За пореден път пропуска съвсем случайно, че Барселона също участва в създаването на Суперлигата, както и АТлетико, а Барселона дори още не я е напуснала. Каква е ралзиката между Реал и Барселона в случая, че за пореден път напада само Реал? ПОне 10 изказвания, с които показва на кого помага и кого бута.
Така е, но защо не се откажеш от заплатата си, когато се издънищ? Не може хем да си вземаш милионите, а някои вземат по 30, че и 140 милиона годишно и да се оправдаваш. Игаеш слабо, не вземаш кинти. Що не напусна футбола и не стана продавач в супермаркет за 3 000 евро месечно тогава?
Поредния. Колко станаха вече, откакто ГГ премести отбора си в СОфия - за 5г. 50 нови купиха и 48 махнаха от тях. Подигравка с припознавачите.
Както всички знаят от години, а припознавачите разбраха през зимата - на ГГ не му пука за градене на отбор, гонене на трофеи (е, второстепенен турнир за Купата може да уреди с БФС от време на време за замазване на очите) - важното е продажби да има и да влизат парички в касата,.
Бутането на каталунците напред е очевадно и то от доста години. решенията на съдиите и ВАР в мача на Реал със Севиля до доказва за пореден път. Д ане говорим за поне 5-6 изказвания на шефа на Ла Лига, в които ясно показва колко държи на БАрселона и Меси и всеки пък път плюе Реал, което също доказва пристрастията на ръководството на Ла Лига към картонения каталунски шампион.
Съдете я тая престъпна шайка, която не спазва собствения си правилник. И Цеката да им спре финансирането.
Като имаш гарантирани 5 милиона от държавата може да планираш всичко.
И какво му е трудно осъществимото на това да паднат на финала или на баража? Или винакте - то е ясно и на децата, че БФС им е гарантирало купата и 2 място със служебни победи, за да не реват феновете на главата на ГГ, а?
Нормално епрестъпна организация като БФС да не спазва собствения си правилник, за да уреди едно от двете си галени отборчета - ловшекото ЦСКА. Пълен поазор за българския футбол е тази пасмина в Бояна.
Доста нагло изказване на фона на съдийските подаръци без които и точка нямаше да види.
Левски зап ореден път показа класа, за разлика от един отбор със селски манталитет, който си мисли, че като дойде в големи яград вече е надраснал манталитета си.
Хамилтън за пореден път затоври устите както на хейтърите, така и на Верстапен и му показа кой е найдобрия. Верстапен дори с по-добрия болид има още бая пасти да яде, докато достигне класата на баткос и си е показа, че е ниво под него.
А вие какво уважение проявихте към УЕФА и останалите клубове в ЕВропа с тая измислена Суперлига? Мачкане за вас до дупка!
Това решение все едно е написано от ученик в 1 клас. Няма ли да напишете на коя точка от правилника се позовавате, като отказвате отлагане на мачовете? Защото правилника гласи, че ако отбор има над 10 заразени, мачовете му се отлагат. Докога беззаконието и престъпността ще властват в БФС?
Хората знаят кога започва следващия сезон, ние не знаем по какви правила ще завърши настоящия и дали ще има изпадащи отбори. Ето това е разликата между нормалните държави и нашата джунгла и некадърни ръководители на футбола.
В ловешкия отбор явно мисленето е непознат процес - от ЦСКА 1948 от няколко дена казват, че ще си спазят правилника на БФС и няма да играят мачове, докато имат повече от 10 болни. Само от ловшекото ЦСКА не разбрали. Ами научете се да четете.
БФС е майка, за тия, които си кихат и мащеха, потъпкваща законите за всички останали.
То в България закони има, ама БФС не обича да ги спазва. Нарувашава ги редовно - като започнем от промяната на формата на първенството преди края му, минем през връшането на отдавна напуснали ямИхйалов и стигнем до отказа да се отлжоат мачовете на ЦСКА 1948, въпреки, че в собствения ви правилник пише, че при над 10 болни мачовете се отлагат.
След като вече е края на сезона, а от Рома не са активирали клааузата дали пак Моу е виновен? Просто Рома е пълна с тотални некадърници и средняци и с повечето от тези играчи не може да се очкават по-добри резултати.
  • 1