ПСЖ трябва да се благодарят, че се отърват от тоя жалкар Меси, толкова по-добре. За 2 години престой глътна десетки милиони, а има 3 добри месеца - от септември до ноември 2022. През другото време е като играч от нашата Б група.
За истинските левскари е мъка, че има гниди като НКП, които са смукали винаги кинти от собствениците на Левски и сега ги е яд, че Наско не им дава да глозгат Левски.
Неоважаеми Вутов, докога с поръчковите статии? Вашата жалка жълта медийка преди няколко дена писа, че ръководството на Левски сяда на преговори с Краев и Андреев за удължаване на догворите им. - в статия от 20 май. Да не говорим, че в същата тази статия пише, че договорът на Краев изтича след 2 години - това ли е най-големият проблем в момента на Левски тогава? И какво ще рече временен ИД? Левски ма ли такъв в лицето на Боримиров? Има. Какъв е проблемът тогава? Защо любимият ит Ивков, който допреди 1 месец беше шеф не е седнал да преговаря с играчите с изтичащи договори? Нали е голям професионалист и голяма загуба за Левски, та чак хасковския рева и напусна заради отя професионалист? Явно не е.
Да бе, той Сираков ще обикаля всяка дупка на НКП, защото ултрсчетата ги е яд, че не могат да докопат акциите не клуба. Да си гледат работата!
Че Стоилов сам напусна - не го е гонил СИраков, за да му се обажда Сираков, нали?
Да. Защото е една измислена медийна звезда, благодарение на добрия ПР. Нивото му не е толкова високо, колкото изкуствено го представят платени медии и ПР. Да не говорим за подарените или купени ЗЛатни топки - ;оловината са незаслужени.
Защо лъжете за задълженията? Или сте тотални некадърници и не може да четете отчетите? През 2021 дълговете са били 33 481 000 (краткосрочни + дългосрочни), а през 2022 са общо 33 878 000 - разликата е минимална, просто дълговете към нАП от дългосрочно задължение са трнсформирани в баланса в краткосрочно, но НЯМА РАЗЛИКА В ОБЩАТА СУМА НА ЗАДЪЛЖЕНИЯТА!
Този дебил си тръгна заради Стоилов. Се3га на всоички е ясно какви "левскари" са ток, Ивков, Стоилов и шайката фенове, които стоят зад тях и искат да прилапат клуба. Ясно е и зад кой трябва да застанат истинските левскари в момента.
Пълни лъжи! Много ясно беше казано и от Сити груп, и от Ивков, че това отдаване под наем ще е последно и тръгването му няма нищо общо с напускането на Стоилов.
Защото така ви е казал спонсорът ви.
Този се оказа голямо зло за Левски. Да не говорим, че той си сикаше неустойките и съдеше клуба дъгло време, ама сега - не можел да плаща неустойки, предателят.
Ахаааа, най-накрая предателят изплю камъчето. Робът на НКП.
Музика за моите уши - патериците на НКП - тръст, сдружение и т.н. трябва да стоят колкото се може по-далеко от акциите на Левски, ако искаме клубът да прсъществува. Истинските левскари трябва да разберат колко са опасни "организираните" фенове от сектор Б за Левски.
Много е прав. Каот е искал Мъри да управлява и назначава - да е взел акциите, когато Тити му ги е предлагал.
Дупка е този, който го е казал. Казва се дефицит. И това е нормално за всеки български клуб - този дефицит се покрива от собственика, в случая ще е от спонсора. И Левски, и всеки друг клуб у нас, може би без Лудогорец, завършва на загуба всякак една година. Ама като лапаха от НКП кинти от Левски мълчаха, че има дупка в бюджета заради техни комисионни за охрана, магазин и т.н.
Той е член на тръста. Почти всички членове на Тръста са и членов ена НКП. Повече то от новото дружество Левски е вечен са от НКП. НКП отдавна води война със Сираков. Мъри е лицето на Левски е вечен. Правете си изводи кой иска да овладее Левски за себе си.
Мисля, че е ясно, кой провали сдлеката за продажбата на клуба - скетор Б, тръста и другите лакомии, които искат да вземат Левски. И водещото им лице е Мъри Стоилов.
А какво правиш там, като знаеш, че ще има мач с фенове от зоопарка?
Цял сезон само страдат - 11 победи с по 1:0. Няма по-смешен водач в класиране в Европа.
само цска може да бие всяка година сам себе си - ту като Литекс, ту като цска под няколко имена.
И какво ме интересува, че 1000 човека ще си правят среща и ще изказват мнение? Те са никои.
Те не са виждали такъв лукс на Българска армия, за това се кефят.
Защо секретарката му не се активизира след купищата подаръци на съдиите към неговия отбор? Той надали знае и паролата за "профила" си.
Ти не си виждал много неща - отбор от Ловеч, който показва музей на софийски отбор като свой, фенове, които пикаят в храстите на стадиона си, защото нямат тоалетна и т.н. - ти си попаднал в клоаката на европейския футббол - цска-сфоия.
Съдиите св Англия са по-слаби от тия в България - очевАдно е, че Каземиро удря топката, кракът му отскача от нея и удря кракът на играч на Саутхямпътн. Няма такъв смешен картон!
Съдиите св Англия са по-слаби от тия в България - очевАдно е, че Каземиро удря топката, кракът му отскача от нея и удря кракът на играч на Саутхямпътн. Няма такъв смешен картон!
Единственото грозно нещо е постъпката на тоя в мача срещу Септември. Неморално, дребнодушно. Тоя кой ще го блокира от футбола, а? Иначе емного отворен в социалните мрежи.
Поредно престъпление против държавата! Ако тия не внесат парите до 23 месеца и съборят стадиона, но не построят нов, какво прави държавата със смешни 7 милиона и без стадион?
Ясно - Руди Гела е обещал, че държавата ще построи стадиона на държавния стадион, ама като е паднало правителството и всичко се е размило. Ясно е, че Ганчев няма как да извади 80-90 милиона и да ги хвърли в кофата или да чака 20-30 години възвращаемост. Каква друга помощ толкова чакаше тази другарка от държаваъа, че даже не я споменава? Няма каква да е, освен кинти. Писна ми с моите данъци да се строят стадиони на другите отбори, а не на моя!
То пък този сезон е един играч.....
  • 1