Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро говори след двубоя с Черно море от 7-я кръг на efbet Лига, завършил при резултат 1:1. Специалистът бе видимо спокоен, като каза, че търси различни варианти, за да може отборът да се подобри.

"Първите 25 минути изглеждахме като добър отбор, както и след 55-а, но в останалите не чак толкова. Ние сме отбор, в който около 30 човека носят отговорност за това, което се случва. Може би аз съм най-главният. Сигурен съм, че качеството, което полагаме като усилия и тренировки, е добро и ще има добри резултати", започна той.

"Футболът не е математика. Няма определен начин, в който да се печели. Търся различни варианти, с които да бъдем по-добри. Надяваме се следващият мач да бъде много по-добре. Опитвам се да не ми влияе по начина, по който феновете реагират и имам договор до края на сезона", продължи Ел Маестро.

"Не съм актьор, работя за клуба, не знаете как седят нещата в клуба. Мисля, че с времето всеки човек се променя и неговото поведение. Аз съм много по-добър треньор, отколкото преди пет години", завърши треньорът на ЦСКА.