Недоволни фенове на ЦСКА са счупили вратите на официалния терен на стадион „Българска армия“ и са изписали със спрей на вратата на домакинската съблекалня "Срам и позор“, видя Gong.bg. Протестната проява на ултрасите се е случила тази нощ след завръщането им в София след злополучния мач от efbet Лига срещу шампиона Лудогорец в Разград снощи, загубен с 0:3.  

И двете врати на официалния терен са срязани, а надписът стоеше до идването на полицията. Заради вандалския акт тази сутрин органите на реда се заеха да огледат щетите и да  разследват случая. Малко по-късно и представителите на медиите бяха подканени да напуснат комплекса по нареждане на ръководството на ЦСКА.  

Gong.bg
3 снимки

Феновете на „червените“ са бесни от поредното бездушно представяне на отбора, който допусна трето поражение и има само два отбелязани гола в първите си шест официални мача през сезона. ЦСКА има само един измъчен успех с 1:0 срещу новака в елита Крумовград.

БТА / BTA
3 снимки

Запалянковците на ЦСКА бяха крайно разочаровани след отпадането от непретенциозния румънския Сепси с общ резултат 0:6 в квалификациите на Лигата на конференциите, а напрежението се засили след равенството 1:1 срещу Славия за първенство на „Българска армия“ миналия уикенд. Поражението от Лудогорец и най-вече поведението на футболистите на „червените“ в Разград, обаче, е преляла чашата на търпението на ултрасите. Запалянковците настояват ръководството на клуба да вземе спешни и адекватни мерки, за да спре пропадането на отбора.