Само томислав може да реве повече от вас.След безсмислено вадене на топката вън от игра ,това е най-справедливото наказание.Иначе тези момчета от Септември няма да сде научат
Стоилов трябваше по мъжки да приеме загубата.Оплакванията не отиват на имиджа който иска да предложи.
Спорта може да свърши това в което нашите политици гръмко се провалят.
мушмороче,хубаво е да има самочуствие ама без уважение не става малчо.
за да влезе в сила наказание може би трябва да бъде убит.Не е ли използван солнцепек няма да има наказание така че спокойно удри.
Всеизвестно е ,че Чинков е в орбитата на Лудогорец. С тази декларация искат да се презастраховат.Тия хибридни войни Домусчиев и Петричев са царе.
те са намерили най-лесния начин!За жалост този начин е неприложим за другите отбори .Там няма кой да командирова спонсори и да спре държавата да си търси дължимото.
В националият отбор на България трябва да играят най-добрите .За младите има младежки национален отбор.
По тъпо и пристрастно единствено гела би я написал.
Когато Германия и Франция пуснат публика по трибуните тогав и при нас.Не можем да се правим на по-големи католици от папата.Примиерът в желанието да угоди на всички провали успешната в началото стратегия за борба с вируса.
Не ги спирайте от участие моля.След спиране на шоуто Господари на ефира не остана нищо смешно по телевизията.
Типипчен разглезен пич ,който си мисли че може да дава акъл на по умни от него
Пеевски е символът на нередното забогатяване а Левски е символът на свободата ама това за тебе няма значение.
парите на миришат е казал собственикът на верига от тоалетни.
Въпреки голямата маса фенове/на ЦСКА не бяха по -малко/,без подкрепата на Б.Борисов ,Левски ще да има кървави дербита със отборите от А окръжна група.
Тук сега ще защитят нападателите,но ако им се случи на тях няма да им е така весело.
Степен на слагачеството.Най-жалки "журналистите" от Гонг .Енев са го махнали защото казал ,че има дузпа за Локо срещу Лудогорец.България се върна във времето преди 10 ноември .
На кого е спасил отбора бе приятел.Боби прецака легитимният шампион ЦСКА от участие в шампионската лига.Катонпусня на негово място друг с над 30милиона дългове които уж ,,,обслужва,,.Но съдбата си знае работата на зла кучка зъл прът
ситуацията с компютрите и компотите
Така е ЦСКА няма как да умре.
По вероятно е да спечели Златния Орфей
От всичко дотук стана ясно че Ч.море не играха мъжки в доста мачове.
Журналистите на Домусчиев ще четат и коментират новините както 😈 евангелие.
Какво стана с дългосрочния план!Човекът без да е правил селекция си отива.Явно треньорът трябва да реве да се тръшка да се държи нагло ,че да се хареса на собствениците!
един от най-сърцатите защитници в историята на българския футбол!Бог да го прости
За да поеме ЦСКА Божков искаше фалит и започване на чисто от В групите.Незнам дали привържениците на сините ще се съгласят на такъв вариант.
Имам познат в Разград ,той каза че момчето има чудесни качества .
Когато имаш подходящи качества,една добра мотивация върши чудеса!
Но във френския футбол му е трудно да се наложи, защото там перфектното владеене на езика е задължително.Може би затова инж.Иванов не се наложи в Рен.При футболистите за разлика от лекарите и учителите езиковата бариера не е чак толкова голям проблем.
с тия фенове като заклетия нормалните не могат да пробият.Точно затова и никой не иска да се обвърже доброволно да се обвърже като собственик.
  • 1