Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев заяви след загубата от Арсенал, че поражението няма да повлияе негативно на отбора. Той бе категоричен, че разградчани няма да се откажат да преследват точки в оставащите три мача от групата и шансовете им остават.

„Класата оказа много голямо значение за развоя на мача. Ние направихме много грешки в подаванията, от които се получиха много бързи атаки, които ние не успяхме да неутрализираме. Инкасирахме голове. Ние не сме получавали толкова. Ние може само да се учим от този мач“, коментира Дерменджиев.

„Ние имахме няколко ситуации, в които можеше да отбележим гол, но в крайна сметка това не се получи. Грешките ги отдавам на известното напрежение и на класата на Арсенал. Нашият отбор е изключително силен“, добави треньорът на Лудогорец.

„Една такава загуба не би повлияла негативно на отбора. Ние имаме още шансове. Мачът с Базел е в София. Не сме се отказали да вземем точки в оставащите мачове от групата. Шансът остава“, каза още Георги Дерменджиев.